De site is ovrrzichtelijk en bestelprocedure duidekijk en eenvoudig. Levering èèn dag later. Kortom zèèr tevreden.
daar ik bijna nooit online bestel, beetje angst messchien, maar 100% mee gevallen, en een nette afhandeling.
Wij werden overvallen met de mededeling geen gebruik meer te mogen maken vd Valys zonder medisch mondkapje type 1 of 2. Moeilijk te krijgen op stoel en sprong. Gelukkig herinnerde ik mij jullie en het werd gelijk geleverd. Thanks ook namens mijn invalide moeder
Er was mij wat onduidelijk.... toen heel vriendelijk geholpen door een medewerker van Hulpmiddelwereld. Samen eruit gekomen. Gelukkig maar.
Goede website, alle gewenste productvariaties verkrijgbaar, laagste prijs, laagste verzendkosten
Bestellen is super gemakkelijk. Levering is steeds op tijd. Goederen zijn discreet verpakt.
Geweldig, maandag bezorgt dinsdag in huis. Terwijl duidelijk vermeld werd donderdag. Via track and trace goed te volgen en via e-mail. Het kwam verpakt in is stevige doos. Alleen de voetsteunen moesten even ingesteld worden. Met meegeleverde gereedschap is het een fluitje van een cent. Realiseerde wel dat ik dat voor mijn moeder in elkaar kon zetten. Maar als hulp behoevende is dat denk ik wel erg lastig.
Toegeven dat je iets zelf niet meer kunt is al een ding op zich. Natuurlijk zijn er allerlei hulpstukken te koop maar bij Hulpmiddelwereld zijn ze ook betaalbaar. Met een besteld apparaat kon ik door mijn beperkingen niet overweg. Ik mocht het terugsturen en mijn rekening wordt gecrediteerd. De levering en de retournering waren vlot en netjes. Geen gedoe. Dat is voor iedereen fijn, maar zeker als je toch al zo veel aan je hoofd hebt.
De titel spreekt voor zich.....
Kleuren kwamen overeen met werkelijkheid. Goede service
mijn ervaring is gewoon zéér slecht, wat je krijgt is gebakken lucht en drie keer niets een infuusstandaard niet compleet , en in een open doos die al gescheurd die niet orgineel was. het onbrekende deel zou zij nog na sturen maar ook niet gebeurt. Wat ik wil dat een nieuwe in doos waar ik ook voor betaald heb. En een excuus brief op mijn deurmat, want begin van de komende week krijg ik een medische behandeling waarbij ik dat ding hard nodig heb. Dus met andere woorden " Goed gedaan " schandalig gewoon
Netjes en beleefd te woord gestaan (de keer dat ik contact had), goed geholpen, producten die ik bestel zijn goedkoper dan elders.
Ik werd nog nooit in de afwikkeling teleurgesteld.
super afhandeling
Uitstekende prijs en heel vlug geleverd!!
Snelle en correcte levering!
restitutie van niet geleverde artikelen (tijdelijk uitverkocht) werd snel en correct afgehandeld.
Het product voldeed aan mijn verwachting.
ik ben zeer tevreden
werkt goed. Waarom dit in te vullen ?
snel geleverd
Snel en keurig bezorgd
Snel, makkelijk. Juiste product
Ontvangen apparaat werkt niet goed. Ondanks terugbelbelofte zelf op maandag contact opgenomen. Krijg dan iemand anders en eerst kunnen ze niks vinden. Uiteindelijk blijkt dat ik een ander apparaat heb gekregen dan op hun site staat. Heeft wonderlijk genoeg wel het zelfde modelnummer. Inmiddels bijna een week later, kan men het nog niet oplossen. Ze willen eerst de oude retour voor ze een nieuwe sturen. Lekker vertrouwen in je klant... Ik wil dat apparaat snel hebben, want ik heb hem niet voor niets aangeschaft, maar heb het nodig. Geld wordt wel snel en zonder problemen teruggestort.