Door extreme weersomstandigheden lang onderweg geweest.
geen eerdere ervaringen, deze was prima.
zie boven
Door een fout bij post.nl een lange levertijd maar na mailen snel antwoord en prima opgelost. Product was goed. Precies wat we besteld hadden
goede prijs, snelle levering
De bestelling gedaan op vrijdag werd ondanks mogelijke vertragingen door het weer en achterstanden bij de bezorger “gewoon” de volgende zaterdag bezorgd!
Beste Joop, Wat fijn te lezen dat u tevreden bent over de snelheid van bezorging. Momenteel kan het inderdaad zijn dat pakketten wat kunnen vertragen door de drukte bij PostNL. daarom des te beter om te lezen dat bij u het pakket de volgende dag netjes is afgeleverd. Wij proberen in ieder geval altijd de bestellingen de zelfde dag nog te versturen mits ze voor een bepaalde tijd zijn besteld door de klant zodat deze dan ook zo snel mogelijk bij de klant wordt afgeleverd. In de meeste gevallen gaat dit altijd goed en snel met enkele uitzonderingen daar gelaten. Wij hopen dat u zo tevreden bent dat wij u bij een volgende bestelling ook weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Altijd tevreden over de producten ,prijs en levering
Zie hierboven.
Bestellen is zeker voor herhaling vatbaar.
Een eerste keer besteld en gedeeltelijk afgeleverd.
Voor het eerst besteld en volgende dag in huis.
Snelle levering en prima
N.v.t.
Goede producten en soepel verlopende afhandeling.
Voor de eerste keer hier besteld maar uiterst tevreden. Had helaas was "verkeerde" producten besteld maar is zeer snel en netjes opgelost. Ik kom hier zeker terug.
Hele goede communicatie over de levering van het product wat wat later kwam, ik kreeg de keuze, echt heel fijn!
Mondkapjes besteld en BETAALD 22 JANUARI. Niets ontvangen. Mail gestuurd dat ik m'n geld terug wil. Hulpmiddelwereld verschuilt zich achter Post NL. Daar zou het mis gegaan zijn. Blijkt dat ik beoordeling niet kan verzenden zonder een ster te geven. Ik wil helemaal geen ster geven. Oplichters.
Suis très contente de cette firme. Beau choix, plusieurs marques, site web facile, prix compétitifs
Jammer dat de levertijd zo lang duurde. Samenwerking met PostNL niet optimaal? Bestellingen van andere leveranciers, ook via PostNL, waren de volgende dag binnen. (bijv. Mediamarkt) Wel sympathiek dat steeds geïnformeerd werd hoe de bestelstatus was.
Prima ervaring mee gehad, heel snel en netjes.
Vandaag heb ik mijn pakketje met chirurgische mondkapjes ontvangen. Ik heb die nodig, omdat ik afhankelijke ben van aangepast openbaar vervoer. Het pakketje was verlaat door de Post Nl., maar ik kreeg van het team van hulpmiddelwereld van te voren een mailtje. Dat stelde ik erg op prijs. Het pakket was goed verpakt,
snelle service en goed verpakt