Ik heb medische mondkapjes besteld en die voldoen prima aan mijn verwachting.
Vandaag besteld is ook werkelijk morgen in huis. Deel werd met aparte levering gedaan. Deze bleef hangen bij Postnl. Maar na mail snel antwoord.
Gisteren besteld, morgen geleverd aan redelijke prijs. Goedkoper dan bij Apotheker? Te onderzoeken.
snelle levering goede dienstverlening en prijs en op tijd
Snel een bevestiging gekregen na mijn bestelling. Verwachte levertijd: 1-2 dagen. Helaas heeft het nu meer dan 1 1/2 weken geduurd totdat mijn pakket geleverd werd. Deels een PostNL issue, maar werd gelukkig wel op de hoogte gehouden door Hulpmiddelenwereld dat er vertraging was.
Prima, snelle reactie en levering
steeds goed bediend en vlot dank u
Door een probleem bij de verzenddienst, was de zending later. De klantendienst beantwoordde snel de vragen en twee dagen later had ik mijn pakketje. Goede service!
Snelle service en netjes verpakt
Snelle goede service.
Ik maak regelmatig gebruik van jullie dienstverlening, kan het bedrijf aan iedereen aanbevelen !
Goede keus in producten. Bestelling was snel opgestuurd. Helaas gaat levering via Postnl niet altijd even soepel.
snelle levering Nadeel is wel dat je niet de bestelling kan volgen geen track en tracé code dus je zit de hele dag te wachten dat vind ik wel erg vervelend graag zou ik hier verandering in zien
Nadat ik de mondkapjes volgens afspraak had geretourneerd, op 9 februari jl. het geld terug ontvangen op mijn bankrekening. Hartelijk dank.
Originele beoordeling
zie hierboven
Keurige afhandeling door de leverancier. Jammer dat de bezorging lang duurde
Door problemen bij de verzending duurde het een week voor de levering binnen was, ik begrijp ook dat jullie er niets aan konden doen maar het was niet fijn. Ze zijn er nu en alles is opgelost. Bedankt.
Door storing bij PostNL helaas een verlate bezorging. Super dat dan vanuit Hulpmiddelenwereld hier direct goed over wordt gecommuniceerd. Hoe internetverkoop toch persoonlijk kan zijn! Top!!
Op vrijdagavond via internet mondkapjes type ffp2 besteld. zou 1 a 2 dagen duren. Maandag daarna pas track en trace code ontvangen. Melding ontvangen dat het 1 a 2 dagen langer zou kunnen duren wegens grote drukte bij postnl. Op zaterdag pakketje ontvangen. De communicatie met hulpmiddelwereld was goed, de artikelen ook. Het transport liet echter te wensen over.
Commandes faciles et livraisons rapides.
Zie bovenstaande.
Bij is de verzending ok maar bij Post NL loop het soms wat achter gelijk nu het geval is
Ondanks corona ben zeer tevreden over Hulpmiddelenwereld omdat ondanks de drukte de bestelling in een vrij korte periode aanwezig was. Personeel waar ik telefonisch contact mee heb gehad was kalm en informatieve en duidelijk.
Erg positief, ondanks late levering van postnl. Prima op de hoogte gehouden door de klantenservice. Zeer tevreden!
Fijn gegaan. Ook snel antwoord op mijn vraag gehad.