Efficiënte service. Ben tevreden op prompte beantwoording op mijn vragen. Helaas is de samenwerking/levering met/door PostNL de reden dat ik geen hogere waardering heb gegeven. Het is makkelijk voor PostNL om latere leveringen te wijten aan Covyd, maar ik denk toch dat de reden ergens anders aan ligt
Aan iedereen aan te bevelen.
Zeer snelle service
Goede website met duidelijke foto’s en uitleg. Snelle levering.
hulpmiddewereld prima comunicatie echter de verzendmaatschapij heeft het volledig verbrod door hun contract niet na te komen post NL is een ramp goederen niet geleverd op het adres na 5 dagen deze moeten gaan ophalen op een afhaaladres van hun wat 4 km van mijn woonplaats is en bijna niet bereikbaar voor de npersoon waar deze goederen voor waren niet mobiel wel jammer dat het zo is gelopen
Ondanks drukte bij bezorgers werd mijn bestelling (maskers ffp2) toch binnen 4 dagen bezorgd. Wel fijn dat HULPMIDDELWERELD hun klanten vooraf al informeerd over eventuele vertraging van bestellingen.
prettig te weten dat mensen met verpleegkundige kennis & ervaring ook voor deze artikelen op het web te vinden zijn. Snelle en adequate levering en hygiënisch verpakt.
de service en de snelheid waarmee het werd geleverd was prima.
Na een week nog steeds niets geleverd.
Snelle bezorging en goede prijs
Bestelling verliep vlot.
Teleurgesteld omdat de bestelling niet compleet was. Was wel in geheel al betaald en het meest waardevolle product is 3 weken vertraagd.
Ik kocht deze maskers om me te beschermen tegen covid19, zeker nadat ik pas ontslagen ben uit het ziekenhuis. Ik heb bijna 2 weken moeten wachten alvorens ze geleverd werden. Veel te laat!!!
Nvt
bestelling ,aflevering en boekhoudkundig verliep alles correct
PR service.
Mooi groot balans bord
Everythjng as i expected
Alles tip top in orde
veel keuze, snelle levering, 100% betrouwbaar
Beste Mevrouw R. Patty-Matitahatiwen, Bedankt voor uw bestelling. Hopelijk is deze naar wens verlopen? Mocht dit niet zo zijn laat het ons weten via [email protected] of bel op werkdagen naar 088 0080 100 (Nederland) of 02 588 13 01 (België). Wij zullen ons uiterste best doen om het probleem correct op te lossen. We nodigen u graag uit om Hulpmiddelwereld te beoordelen. Zo kunt u ons helpen om onze service te optimaliseren. Wij werken samen met de Thuiswinkel Reviews via het platform van KiyOh, zodat een beoordeling snel en makkelijk ingevuld kan worden. Klik op deze link: https://www.kiyoh.com/add-review/1045952/hulpmiddelwereld/?order=100208739&p_r[]=MYY0470-100 en geef ons uw beoordeling. <="" span="">Werkt de link niet? Kopieer deze regel in uw browser https://www.kiyoh.com/add-review/1045952/hulpmiddelwereld/?order=100208739&p_r[]=MYY0470-100 Hartelijk dank voor uw beoordeling! Hulpmiddelwereld ------------------------------------------------------------------------------- Bestelling met bestelnummer 1191584627 Geachte heer/mevrouw, U schrijft zelf, of mijn bestelling (zie boven) naar wens loopt. Maar helaas, heb ik deze bestelling #100208739) Chirurgisch mondneusmasker Type IIR - 100 stuks - Medisch mondkapje (via Ideal betaald d.d. 25-01-2021) tot nu toe nog niet ontvangen! Vriendelijk groet, mevr. R. Patty-Matitahatiwen
De levering verliep heel snel en gemakkelijk. Een telefoontje en alles wordt geregeld
Originele beoordeling
De levering verliep prima, maar telefonisch bestellen wordt lastig gemaakt, door de diverse doorschalingen. Je komt na het bellen van het nummer op een eerdere factuur, niet uit bij de goede afdeling.
idere levering cortect en snel geleverd tegen een concurre rende prijs