Snel, accuraat, eerlijk

Bij invullen van het KvK nummer liep de bestelling vast. Ik heb gebeld en ben snel en eerlijk geholpen. Geen poespas dat de maskers morgen bij me in huis zouden zijn terwijl dat op dat moment niet ging. Het was druk en iedereen wilde maskers en dat is me ook gewoon verteld. Toch nog een dag later de maskers binnen ;). NICE :)

• Betrouwbaarheid

Eenvoudige bestelling en snelle levering

De glucose teststrips, die ik nodig had, waren redelijk eenvoudig te vinden. De levering was binnen een dag. Wat tegenviel was de enorme doos die is gebruikt voor twee heel kleine potjes.

snel geleverd

In 1 dag geleverd ondanks de drukte bij de vervoersbedrijven.

Keurig verpakt en verzonden

Voor mij een oplossing

• Betrouwbaarheid

Snelle levering en kwalitatieve producten voor een nette prijs. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar

• Betrouwbaarheid

Super snelle levering. Stevig materiaal ben er dan ook super blij mee.

Breed assortiment

Ik zocht blauwe verband pantoffels, maar die waren overal uitverkocht. Zodoende kwam ik op de website van hulpmiddelwereld terecht. Nadat ik klaar was met bestellen kreeg ik gelijk een telefoontje dat ze alleen nog maar rode op voorraad hadden. Geen probleem, dus ik loop nu op rode pantoffels en ik moet zeggen dat ze me bevallen.

klantgericht

snelle levering, maar product voldeed niet aan verwachting. snelle afhandeling van retour en terugetaling.

Snelle levering kwaliteitsprodukt.

Binnen zeer korte termijn na bestelling de mondmaskers ontvangen, die van uitstekende kwaliteit zijn.

• Betrouwbaarheid

Keurige toiletstoel en snel geleverd

Precies naar verwachting!

• Betrouwbaarheid

Besteld en Perfect verlopen.

We waren op zoek naar een duidelijke digitale klok voor in ons atelier cq bedrijfsruimte. En toen kwamen we deze tegen helder en duidelijk. Dus besteld. We kregen bericht dat de klok was ingepakt en geleverd ging worden. Het bestellen en betalen ging heel gemakkelijk. En dit was ook duidelijk. Dus na 2 dagen hadden we de klok in huis. En precies zoals we verwacht hadden. Opgehangen. En elke dag hebben wij een heldere en duidelijk klok, waar de tijd en dagen en zelfs de datum opstaan. Helemaal top.

Gemengde gevoelens

Mooie telefoon, zeer slechte gebruiksaanwijzing. Half in het Pools, slecht vertaald. Om nog maar te zwijgen van de grote van het lettertype, piepklein en dat voor senioren! Niet oké!

Prima en snelle service

Blij dat ik hulpmiddelen. Be gevonden heb zo een service top Een zeer snelle levering Ik kan jullie alleen bij zoveel mogelijk mensen aanbevelen!!!!!

Goed ingepakt, goed geleverd

• Betrouwbaarheid

Goede afvalgrijper gekocht, met hulp van iemand bij klantenservice die zelf ook afval raapt. Dus die precies wist wat handig was en wat niet.

Snelle levering, goed product

Tweemaal FFP2 maskers besteld. Ze werden snel geleverd en voldoen aan de verwachtingen.

• Betrouwbaarheid

Snelle levering en prima produkt

Produkt doet wat het moet doen

Makkelijk bestellen, snelle levering

Het bestellen en betalen gaat eenvoudig en er wordt snel geleverd. Vaak zijn de producten ook goedkoper dan in de winkel

• Betrouwbaarheid

Mijn moeder is helemaal gelukkig met haar nieuwe pantoffels en de verpleging ook. Goede kwaliteit en mooi uitgevoerd

• Betrouwbaarheid

Vlotte afhandeling, snelle levering, professioneel

Prima service op alle vlakken

Goed en correct

de bestelling werdt goed en netjes op tijd geleverd. Het enigste minpunt was dat ik opeens mevrouw geworden ben i.p.v meneer.

Prima shampoocaps!

Prima shampoocaps, niet duur en snel geleverd! M'n 83-jarige moeder, die haar gebroken nek in een brace heeft, genoot ervan dat haar haar weer eens gewassen werd.

Levering goed afgehandeld.

Na een aanloop probleempje over het niet kunnen vinden van de levering bij post.nl via een medewerkster op internet kunnen overleggen en stond de postbezorger zaterdag jl aan de deur. Prima opgelost!!!!!

Weerhuisweg 4

6226 NC Maastricht