Supersnelle levering. Top
Snelle levering. Keurig verpakt. Goede kwaliteit.
Oke
verandering van bestemming na betaling ging zonder problemen. Ik ben zeer tevreden
De buiten doos was ingescheurd. Het artikel paste niet in de bank, zat te hoog. Je voeten kwamen niet aan de grond. Ik heb het teruggestuurd. Tot mijn verbazing werd de prijs anders weergegeven. Ik heb er € 299,- voor betaald. Zie copy bank. Het was wel fijn dat ik het gratis terug kon sturen. Met vriendelijke groet
Beste P. Bogmans, Jammer om te zien dat u niet tevreden bent over het product. U had een Sta Up hulp Upeasy elektrisch besteld. Vervelend om te horen dat de doos was ingescheurd terwijl het bij ons netjes de deur uitgaat maar het kan voorkomen dat bij grote drukte de PostNL niet altijd even netjes omgaat met de pakketten waardoor dozen kunnen beschadigen. Wat betreft het product; in de meeste gevallen wordt dit product gebruikt bij stoelen en minder bij banken dus het kan voorkomen dat dit apparaat dan ook niet echt goed passend is voor een bank dit hangt van het zitvlak. Op onze website staan bij de specificaties alle maten van dit product waarschijnlijk dat u vooraf even had kunnen opmeten. Bij twijfel raden wij aan om altijd even contact op te nemen met onze klantenservice zij kunnen altijd advies geven en met u meedenken. In ieder geval heeft u het product gratis kunnen retourneren dat is al een voordeel. Jammer van de negatieve beoordeling maar wij hopen toch dat wij u bij een volgende keer weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Prima, correcte, snelle service
klantvriendelijk en goed verzorgd
Alles verloopt perfect.
Zeer tevreden met de drankjes!! Aanrader
alles heel goed in orde, snelle levering
Wij hebben een product moeten retourneren en we hebben binnen een week een nieuw product ontvangen. Zeer goede service.
Beste Stefan, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over hoe snel wij uw retourzending hebben afgehandeld en u tevreden bent met het nieuwe product. De meeste producten hebben bij ons een 30 dagen retourgarantie dat betekend dat u het product mag uitproberen om te zien of het voldoet aan uw verwachting blijkt dit niet zo te zijn dan kunnen klanten altijd online of telefonisch hun retour aanmelden zodra het retourproduct binnen is dan zullen wij deze beoordelen en eventueel het geld crediteren of het product omruilen. belangrijk is dat u zich als klant geholpen voelt, service is dan ook belangrijk hierbij. Wij zijn in ieder geval blij om te horen dat het nieuwe product goed bevalt. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
De chocolade voedingsdrank is goed te drinken, en is erg lekker..
Beste Siny, Fijn om te lezen dat de smaak chocolade u goed bevalt. Heeft u ook gezien dat er meerdere smaken verkrijgbaar zijn? Misschien een idee om ook eens een andere smaak te proberen zodat u eventueel kunt afwisselen. Heeft u vragen over de andere smaken neem gerust contact op met onze klantenservice zij kunnen u hierover voldoende inlichten. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Heb al meerdere malen bestellingen gedaan. Bezorgingen komen snel na de bestelling, perfect verpakt en het materiaal is van zeer goede kwaliteit.
correcte levering en snel
Ik had zaterdags een loopstok voor mijn vader besteld, en hoorde dat hij dinsdag al geleverd werd. En dat in lockdowntijd; geweldig!
Beste Paul, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze bezorgservice. Wij proberen ondanks de Coronatijd en de lockdown toch zoveel mogelijk onze belofte waar te maken op werkdagen voor bepaalde tijd besteld volgende dag in huis. In de meeste gevallen gebeurt dit ook netjes. Het kan wel eens voorkomen dat PostNL door drukte en omstandigheden een dag later pakketten levert maar over het geheel is dit bij ons maar een heel klein percentage. Wij hopen dan ook dat u door deze goede ervaring weer besluit om bij een volgende keer weer een bestelling bij ons te plaatsen. Onze klantenserve team zit er in ieder geval klaar voor! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zonder problemen retour zenden na tel kontakt. Zeer vriendelijk te woord gestaan
Snel verzonden, goede klantenservice voor advies
Was goed en op tijd bezorgd
Snelle levering van producten
Gewoon snel en goed
Goede keus aan hulpmiddelen tegen gunstiger prijs dan de supermarkt. Bestellen is eenvoudig en de levering discreet en snel.
Wat besteld is, is geleverd.
Zaterdag on line besteld en de maandag al geleverd Alvast bedankt voor de prima service Met vriendelijke groeten Viviane