Badplank is goed,krijg alleen de blauwe hand steun er niet in,verder goed vast te zetten ,niks mis Er werd,alleen,geennmail gestuurd met track and trace wanneer ie geleverd werd,ik,belde zelf ,en zou ie net na ,n half ,uur komen,goed dat ik gebeld had!
Ik ben zeer goed geholpen
De horloge werd geleverd met een lege batterij. Na 1 maand en enkele verplichte verplaatsingen is het uiteindelijk in orde geraakt.
Ideaal als je er alleen maar mee wilt bellen.
Snelle levering, ondanks de kerstperiode, prima producten, duidelijke website
prompte levering
Het artikel gekozen op internet correspondeert totaal met het geleverde . Makkelijke assemblage. Zeer tevreden.
Geweldig apparaat met makkelijk te lezen gebruiksaanwijzing
Prima product. Snelle levering! Het kan niet beter. Dank u wel!
Zeer snelle levering, alles vlekkeloos gegaan. Spiegel van zeer goede kwaliteit voor erg faire prijs. Sterk aanbevolen; gegarandeerd verhoogde veiligheid in de wagen.
Snelle levering ondanks kerst drukte en verder tevreden
Snelle levering. Goed product.
makkelijke bestelling en nette afhandeling
Netjes, vlot en verzorgd geleverd en fijn om een goed adres te hebben voor hulpmiddelen
prettige ervaring, verwachting waargemaakt!
had verbandpantoffels besteld mijn maat was niet op voorraad er werd mee gedacht naar een alternatief uiiteindelijk besloten toch te wachten op de juiste maat
Site overzichtelijk , bestelling keurig netjes op tijd
erg behulpzame klantendienst
Mijn papa is niet meer goed te been omwille van ziekte en is ondanks zijn ouderdom nog graag naar buiten met de rolstoel met zuurstoffles Heb dab een cape en een zak voor de zuurstoffles op een zaterdag besteld en maandag ontvangen
perfecte service en vlugge levering dit maak een klant bij ik ben fan
Met relatief weinig (in)type werkzaamheden konden wij het apparaat bestellen en de aflevering ging snel. De gebruiker- ze is 94- heeft het onmiddellijk en met plezier in gebruik genomen!
Goede communicatie
Bestellen ,betalen ,bevestiging , geleverd Geen overbodige communicatie Ook ben hier tevreden over