Prima product. Alleen zonde van dat overtollige verpakkingsmateriaal!
Heel gemakkelijk om te bestellen en nadien heel vlug geleverd
Vie een overzichtelijke site makkelijk te bestellen. En vervolgens snel in huis.
Ik was op zoek voor een betrouwbare contactless temperaturen meting apparaat. Ik heb hier een goede model gevonden voor de meeste aantrekkelijk prijs op de web. Hulpimiddelwerelend was helemaal niet bekend voor mijn, maar ik was heel tevreden. De pakketje kwam een dag na de bestelling. Mijn nieuwe Omron werkt perfect.
Het product komt volledig overeen met de beschrijving en wordt ten zeerste geaperecieerd door mijn schoonvader die door de lange isolatie in he WZC tengevolge van corona, zich niet meer bewust was van maand, dag, ... .
Ik ben blij met mijn bestelde spullen. Had alleen de schaar anders verwacht. Kan alleen lichte spullen knippen. Maar wel vederlicht
Er werd een klein foutje gemaakt met de verzending van mijn bestelling (dat kan gebeuren) maar dat is ruimhartig en snel goedgemaakt door hulpmiddelenwereld waardoor ik met hun aangeboden oplossing zeer tevreden ben. Prima klanten SERVICE (hoofdletters) gekregen.
Originele beoordeling
Weinig emphatie. Ik bestel 1 nieuwe rollator maar ik krijg er 2 !!, waarvan ik netjes melding maak. 'O,ja stuur maar zelf terug' was de eerste reactie van Hulpmiddelenwereld. Na bezwaar over de retourwijze wordt de nieuwe rollator dan uiteindelijk door hun opgehaald. Iets meer waardering voor de melding was wel op zijn plaats geweest. Een bedankje voor de melding heb ik niet gehoord. Koste toch bijna 250,- zo'n rollator. Erg zakelijke afhandeling, helaas...
Bestellen en betaling alsook snelle levering waren top.
Prima bakjes, glijd makkelijker dan ik dacht dus dat wordt alleen maar nog beter. Zeker een aanrader
Bestelling zéér vlug geleverd,prima!
Zie boven.
Een paar pantoffels besteld voor mijn gehandicapte broer. Even gebeld om even de maat te checken. Later werd ik gebeld dat de bestelling niet op voorraad was en of ik daar op wilde wachten. Uiterst correct, vriendelijk en een goede service. Kortom heel tevreden. Marianne Benschop
raad het iedereen aan
Vandaag besteld en morgen geleverd in diskrete verpakking oordeel prima
vandaag bestelling, morgen correcte levering!
Ik heb nog nooit problemen ervaren betreft de bestellingen. Het is een kwestie van bestellen en binnen een paar dagen heb je je bestelling binnen. Een echte aanrader!
Aanvankelijk waren de pantoffels nogal pijnlijk met de geleverde losse steunzool. Maar nu met wat gerommel aan de losse delen gaat het wel weer een beetje, Ik moet het nog uitproberen.
Zeer tevreden klant.
De robot poes voldoet helemaal aan de verwachting!
Snel besteld en binnen 24 uur geleverd en dat voor de Kerstdagen. Fijn!
Het hulpstuk is te licht , 1 plastic vijs moet de kraan openen, dat lukt niet. Terugzenden is duur want ipv op een Belgische site waar ik bestelde moet het pakketje naar een Nederlands adres. (13,95€)
Duidelijke informatie op de site, klopt helemaal met de realiteit. Blij met het nieuwe product waar we al ervaring mee hadden in een leertrajecten.
Voor de eerste keer iets besteld via deze Site. Dat is mij erg goed bevallen. Alles was keurig verpakt in een grote, stevige kartonnen doos en snel bezorgd ook nog door Post nl. 2 weken voor de Kerst 2020. Ook 2 jaar garantie erop. Gelijk een brochure erbij ontvangen met nog meer artikelen erin waarvan ik het bestaan soms niet eens wist!. Kan ik ook gelijk laten zien aan andere Buurvrouw op de Galerij.
Prima en heel vlotte service.