snel geleverd tegen schappelijke prijs
Goed product, goede communicatie n prompte afhandeling.
Het gemak waarmee ik mijn (per ongeluk) teveel bestelde producten kon terugzenden vond ik heel prettig. Ik bestel weinig online waardoor ik bij de bestelling een fout heb gemaakt. Na contact met het bedrijf kreeg ik heel snel een duidelijk antwoord en ook het teveel betaalde bedrag werd snel teruggestort. Prettige ervaring met de hulpmiddelen winkel.
Er ging wat kapot aan het gekochte artikel. Door hulmiddelwereld werd dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd en kon ik de kapotte terugsturen. Superservice!
Duidelijke website, snelle en correcte levering.
TOP service
Nogmaals perfect en vooral zeer snelle levering.
oke
Heel vriendelijk
goede prijs kwaliteit
snelle levering zonder problemen Bestel vaker bij dit bedrijf. Altijd goed.
Beste Marijke, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent dat u van plan bent om vaker bij ons te bestellen. Daar doen we het voor. Stel u heeft vragen over producten neem altijd even contact op met onze klantenservice zij staan voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Super snel en correct bezorgd. Het bestelde artikel voldoet 100%.
Heb een plank( bord) gekocht met in een hoek pinnen waarachter je een boterham kunt leggen en dan de boterham snaden en beleggen. Werkt bijzonder matig en ik vind de pinnen niet hoog genoeg. Moeten verstelbaar zijn! Er zitten ook nog 3 punten op het bord waar ik nog steeds niet weet wat ik daar mee kan / moet doen.
Snelle levering. Compact en stevig verpakt. Complimenten !
nvt
nvt
Goede, snelle service. Nieuwe TL ontvangen voor de loeplamp van mijn moeder. Kreeg ik nog garantie op. Super.
Beste Rita, Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent over onze geboden service. Goed om te horen dat onze klantenserviceteam heeft kunne zorgen dat het een geheel nieuwe TL heeft ontvangen voor u loeplamp. Mits bij een product iets defect is en het valt onder de garantie dan zullen wij er samen met onze leveranciers alles aan doen om het defect/probleem op te lossen zo ook bij u. Service vinden wij gewoon heel belangrijk. U kunt in ieder geval weer heerlijk gebruikmaken van uw loeplamp en daar gaat het om. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Uitstekende service, super vriendelijk en behulpzaam aan telefoon
Helaas in een verpakking een veel te kleine broek!
Maar het mandje is schuin zodat het dienblad er heel moeilijk opgeklikt en afgehaald kan qorden. Zeker door een kwetsbare dame van 99. Dat is heel jammer vooral om dat dat dienblad een van de redenen was om deze rollator aan te schaffen.
Beste Froukje, Wij zien dat u aangeeft dat de door u bestelde driewielrollator bestemd voor uw moeder niet geheel naar wens zou zijn. U geeft aan dat het dienblad niet makkelijk op het mandje geklikt kan worden alsook eraf gehaald kan worden. Het klopt inderdaad dat dit bij deze rollator wat moeilijker gaat als bij een vierwielrollator dit heeft o.a. met de ruimte van de stangen te maken alsook de veiligheid dat het dienblad niet te makkelijk los schiet. Het is vaak ook even wat langer gebruiken ervaring leert dat het uiteindelijk wat makkelijker zal gaan. Het product mag eventueel indien u niet tevreden bent geretourneerd worden binnen 30 dagen mits in originele verpakking en goede staat. In dat geval kunt u contact opnemen met onze klantenservice zij zullen met u de retour procedure kunnen bespreken. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Voldoet geheel aan mijn verwachting
Vlugge levering en goede prijs voor dit artikel