Probleempje met rollator wiel. Binnen 48 uur een nieuw onderdeel. Perfect, dank je Gini
Al meerdere keren bij jullie aangekocht , Vandaag besteld , morgen thuis , wat moet je nog meer hebben..... Doe zo verder....
Alles goed verlopen en snelle levering firma zeker aan te raden Grtz Stefaan
Betrouwbaar en service gericht
Alles goed verlopen. Snelle levering!
Snelle levering en duidelijke betrouwbare communicatie. Zeker aan te bevelen.
Er was een probleempje met de vervoerder. Dit werd correct en vlug opgelost door 'hulpmiddelwereld.nl'. product voelt zoals het op de foto er uit ziet : degelijk en stevig .
Een handige stevige handgreep die heel goed, ook in een natte ruimte, blijft plakken. Snelle levering.
Beste service.
Goed mooi en op tijd en snel geleverd
Keurig op tijd geleverd.
Mijn bestelling waren 2 mondkapjes ffp3. Wel lang op gewacht, maar verder prima.
Beste Wim, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de geleverde FFP3 mondkapjes. U heeft er inderdaad wel even op moeten wachten aangezien wij helaas hebben moeten wachten op levering van dit product. Dit heeft o.a. te maken gehad met de opleving van de Tweede Corona golf waardoor de leverancier eerste instantie voorrang heeft gegeven aan ziekenhuizen en zorginstellingen wat ook wel begrijpelijk is. Maar gelukkig uiteindelijk zijn ze binnengekomen en hebben wij alle klanten die deze maskers hebben besteld kunnen voorzien hiervan. In ieder geval heeft u nu een uitstekende bescherming. Als wij u in de toekomst weer eens kunnen helpen dan staat ons klantenserviceteam voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Correcte afwerking van mijn bestelling
gewoon als beloofd geleverd, compleet, snel en goed
De rollator was snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen
Levering was binnen een week en het bestelde zat goed verpakt en is van prima kwaliteit.
Al diverse keren bij hulpmiddelenwereld.nl besteld en ik ben zeer tevreden over de snelle levering. Toen een keer niet het volledige aantal pakken Tena beschikbaar was, werd ik gebeld omdat er eerst een kleine aantal verstuurd zou worden. De prijs bij bestellen van 10 pakken is ronduit stukken goedkoper dan bij Tenashop of drogist.
Goed.
Snelle levering.
Echt razendsnel, je besteld .. en de dag erop heb je het in huis. Geen gedoe maar gewoon erg goed.
Makkelijk te bestellen, snel geleverd en conform het getoonde op de website.
Zie boven
Heel tevreden
Originele beoordeling
Hij is volledig opgeladen. Maar ik kan niet bellen. Hoe kan dat? Ik hoor enkel volledige stilte [email protected]
On begrijpelijk dat dit kan 1 bestelling, verpakt in 2 pakken met een tussentijdse dan 2 dagen geleverd wordt.
Beste Jean, Dank u wel voor uw beoordeling. Wij willen u even uitleggen waarom u uw bestelling in twee delen heeft mogen ontvangen. Wij hebben inderdaad gelijktijdig beiden pakketten vanuit ons depot aangeboden bij PostNL. Wij zien dat PostNL inderdaad van 1 doos uw bezorgtijd heeft gewijzigd en dat getekend dat zij niet de twee pakketten tegelijk hebben geleverd. Hele vreemde zaak maar helaas hebben wij geen invloed hierop. Wij hopen en gaan ervan uit dat de volgende keer alles in 1 keer wordt geleverd zoals ook bij u voorgaande bestellingen. Belangrijk is dat u uiteindelijk wel uw volledige bestelling heeft ontvangen. Heeft u bij een volgende keer vragen over uw pakketten/bestelling etc. neem gerust even contact op met onze klantenservice zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld