Fijne snelle bezorging
Goed produkt
Originele beoordeling
Voel mij belazerd, veel te veel betaald blijkt achteraf
Alles was in orde en functioneert goed.
Goed en snel‼️
Bedrijf heeft mondkapjes en handschoenen op voorraad. Kwaliteit handschoenen is zeer slecht, kapot in doos of scheuren al bij aantrekken! Bij telefonisch melding hiervan maken, wordt dit aanvankelijk genegeerd. FFP2 mondkapjes komen keuring met bijbehorend certificaat. 5 rollen tape besteld waarvan men 1 er apart wil nasturen, erg zonde van de kosten en het milieu, geannuleerd dus. Uiteindelijk lost Hulpmiddelenwereld dit wel goed op na het lezen van deze review.
Originele beoordeling
Wat ik bestelt heb was prijs kwaliteit in orde Wat er beloofd was is geleverd en snel en netjes
vandaag besteld en morgen geleverd ge moet zelf de deur niet uit ik ben fan
Vooreerst is de prijs erg belangrijk. Deze is in mijn geval zeer voordelig. De service en snelheid van levering is picobello. U ziet mij zeker terug als klant.
Beste Guido, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat wij u zeker als klant mogen terug zien dat horen wij natuurlijk graag. Wij doen er alles aan om elke bestelling zo goed mogelijk tot de tevredenheid van de klant af te handelen. En indien iemand toch niet tevreden is dan verzoeken wij dit aan ons te melden zodat wij kunnen kijken om het naar tevredenheid op te lossen. Service staat bij ons op de eerste plaats! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Prima snelle levering
Heldere bestelstatus. Komt afspraken na. Bestelling wordt vlot afgehandeld. Wij zijn blij!
Perfecte levering en het product is wat de site beloofd!
Vlotte afhandeling
Helaas is mijn weegschaal in de verkeerde kleur gestuurd. Maar snel het geld terug betaald. Top!!!!
Beste Ada, Dank u wel voor uw beoordeling. U heeft inderdaad de verkeerde kleur ontvangen omdat bleek dat de leverancier blijkbaar dit product in twee kleuren aanbiedt maar wij hiervan niet op de hoogte zijn gesteld. Dus bij ons op de website staat het product alleen maar in de grijze variant maar ondertussen hebben wij dit aangepast en is het geheel een stuk duidelijker voor onze klanten. gelukkig hebben wij het voor u kunnen oplossen naar tevredenheid en dat is het belangrijkste. Als u tevreden bent dan zijn wij dat natuurlijk ook. Graag helpen wij u ook weer bij een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Originele beoordeling
Helaas is mijn weegschaal in de verkeerde kleur gestuurd
goed overzicht van de producten
snelle en goede levering
Bestelling was heel snel binnen en kwaliteit prima
Snel geleverd en produkt voldoet aan verwachting.
Zeer goede service en prettige en vriendelijke medewerkers.
Prima eerste ervaring
Ik heb gezocht op goedkoopste ff2 mondkapjes en kwam bij hulpmiddelwereld uit. Ze werden niet na 4 dagen bezorgd (stond op de site), maar al naar dagen.
Beste Johnny, Super om te horen dat u zo tevreden bent over de snelheid van de levering van uw bestelde FFP2 mondkapjes. Het kan wel eens zijn dat wij moeten wachten op de leveringen van onze leveranciers zeker nu met de mondkapjes. Soms hebben wij geluk dat het eerder binnenkomt en wij het dan ook sneller kunnen leveren en dat is dan alleen maar een groot voordeel voor onze klanten en zo dus ook in uw geval. Wij hopen dat u zich goed beschermt voelt met deze mondneusmaskers. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Deskundig, vriendelijk en bezorging is uitstekend en snel.
Heb er veel baat bij ,producten voldoen aan de verwachtingen, netjes zorgvuldig verpakt
Zeker aan te bevelen prima dienst
Punctueel. Daar houd ik van.