Zie uw email van 6 okt 16.00 uur aan mij. Beloofd dat aan einde van de week bestelling bezorgd zou zijn Vandaag( 10 okt) nog steeds niets ontvangen. Gelukkig nog niet betaald. Zit nu bijna 2 weken op levering te wachten.
Beste Joop, Vervelend om te horen dat u op uw bestelling heeft moeten wachten. Wij zien dat de status bij PostNL inderdaad op voorgemeld blijft staan. Wij hebben dan ook contact opgenomen met PostNL en het blijkt dat enkele pakketten blijkbaar niet zijn verwerkt en in principe zoek zijn. PostNL heeft hier een onderzoek voor opgestart maar daar heeft u uw spullen nog niet mee ontvangen. Zoals wij hebben gecommuniceerd naar u zijn de door u bestelde wasbare mondmaskers niet meer beschikbaar dus wij hebben in samenspraak met u besloten het volledige bedrag door Bol. Com te laten crediteren aangezien u de aankoop via Bol.Com heeft gedaan. Het verdient absoluut geen schoonheidsprijs maar in de meeste gevallen gaat de levering via PostNL gewoon netjes en volgens plan op enkele uitzonderingen na. Wij hopen in ieder geval dat u tevreden bet met het feit dat wij meteen actie hebben ondernomen en uiteindelijk het bedrag hebben laten crediteren. Bij een volgende keer gaan wij ervan uit dat het wel volgens de planning allemaal verloopt. In ieder geval nogmaals onze excuses voor deze toestand. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Product werd geleverd na plm 10 dagen, dit was ook duidelijk gecommuniceerd. Product voldoet aan de verwachting, goed verpakt.
's Middags gebeld en de volgende ochtend werdde toiletstoel al geleverd en hij zag er keurig uit!
Gelet op het hulpmiddel zelf kan ik nog opmerken dat het plakken op de te dragen onderbroek wel wat beter kan. M.a.w. de plakstrook iets verbreden en iets beter laten plakken.
geweldig
OP TIJD BEZORGT
De levering van het bestelde artikel duurde wat langer, maar hiervan werd ik op vriendelijke wijze op de hoogte gesteld. Fijn contact en het artikel werd alsnog correct geleverd.
Beste H, Dank u wel voor uw beoordeling. Het is inderdaad zo dat als het product niet voorradig is door omstandigheden dat wij de klant even contacteren per telefoon (dit heeft onze voorkeur) of per e-mail. Belangrijk voor ons is dat de klant niet zit te wachten op zijn/haar bestelling en dan niets ontvangt. Wij bespreken de situatie en geven aan wanneer wij het product weer verwachten waarna wij dan samen overleggen met de klant wat te doen met de bestelling. De keuze ligt dus uiteindelijk bij de klant. Wij merken dat klanten dit zeer op prijs stellen. Open communicatie is gewoonweg zeer belangrijk . Wij zijn in ieder geval blij dat u uw bestelling heeft ontvangen en dat u zo tevreden bent daar doen wij het voor. Graag staat ons klantenserviceteam dan ook weer voor u klaar bij een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Het werkt priema ben erg tevreden er mee
Goede overzichtelijke website.
Ik blijf verder aankopen
Makkelijk en overzichtelijke site en snelle discrete bezorging.
Had een probleem dat het pakket niet was bezorgd. Na telefonisch contact is het pakket vrij snel opnieuw verzonden en is het deze keer wel aangekomen. Goede service. Zal ongetwijfeld een volgende keer weer hier bestellen.
Mooie kwaliteit.
Keurig ingepakt en prima bezorging
De bestelde artikelen worden meestal de volgende dag al geleverd en zijn discreet verpakt. De prijzen zijn concurrerend.
Snelle levering van juiste artikel. Nette bezorger.
Alleen is het niet nodig om de mondkapjes apart in te pakken. We kregen twee flinke dozen met een klein doosje mondkapjes er in.
alles is in orde
Goede producten en het wordt snel verzonden.
Chirurgisch mondneusmasker FFP2 - 30 stuks Toen ik deze mondkapjes ontving, zag ik dat er non-medical op staat. Aangezien ik waarnemend huisarts ben wil ik veilig hoog risico-/ Covid-19 patiënten kunnen zien. Na contact te hebben gehad met de organisatie, hulpmiddelwereld, hebben zij mij gegarandeerd dat deze mondkapjes door Dekra goedgekeurd zijn en zij hebben het verslag daarvan en het certificaat naar mij gemaild.
Originele beoordeling
Chirurgisch mondneusmasker FFP2 - 30 stuks Als arts ga ik ervan uit dat de tekst bij dit artikel klopt en dat ik deze mondkapjes veilig zou kunnen gebruiken in de praktijk. Helaas staat er op de verpakking: not medical, made in China. Ik voel me opgelicht. Daarnaast is het niet mogelijk dit product te retourneren. Ze zijn ook nog eens niet per stuk verpakt.
moest eerst bellen waar het bleef toen gelijk gekregen ,
Beste, Dank u wel voor uw beoordeling. helaas bent u niet geheel tevreden wat wij wel kunnen begrijpen aangezien u iets langer heeft moeten wachten op uw bestelling blijkbaar. Het blijkt inderdaad in de periode dat u heeft besteld wij heel veel bestellingen binnen kregen voor mondkapjes dus het wat even hectisch. Wij hebben geprobeerd om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en aan te beiden aan PostNL. Helaas door deze grote drukte liep PostNL ook tegen het feit aan dat ze niet alles in een keer van ons kreeg verwerkt waardoor de levertijd automatisch op iets langer uitliep. Di kan natuurlijk wel eens gebeuren. Gelukkig heeft u uw bestelde producten wel uiteindelijk in goede orde ontvangen en dat is natuurlijk het belangrijkste. Wij gaan er gewoon vanuit dat bij een volgende bestelling u de producten zo snel mogelijk zult ontvangen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak wat u heeft ondervonden. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Schoenen zijn net in gebruik dus eerst even kijken hoe het er mee gaat
altijd correct,zowel bij bestelling,als levering.
Voldoende keuze uit gespecialiseerde producten. Prijzen zijn ok.