Werkt perfect, systeem is zeer handig voor ouderen en digibeten. Alleen het abonnement is nogal duur en duurder dan je in eerste instantie denkt. De maand prijzen zijn gebaseert op het afsluiten van een jaar contract. De bel minuten gaan ook erg snel het maakt namelijk niet uit of je zelf belt of gebeld wordt
Heel erg tevreden over de service. Ga zo door
Het door mij bestelde product Wet Wash Gloves voldoet heel goed en werd snel geleverd.
...
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.
de s;ffen waren voor mijn yoon en ze passen goed de voeten blijven lekker warm goed en ze zitten stevig om de voeten plus dat mijn zoon ze zelf aan kan trekken.
Goede webshop, duidelijke website met veel aanbod. Ik had de producten snel thuis geleverd. Erg tevreden
Prima messen scherp en goed te gebruiken voor mij. Alles werd snel en mooi verpakt geleverd. Afspraak werd nagekomen.
Het bestelde product, een zachte toiletzitting, voldoet niet aan de eisen. Het wiebelt teveel. Jammer. Product doet er wel goed uit.
Beste Sandra, Jammer om te horen dat u niet tevreden bent over het product. Belangrijk is om te vermelden dat als u niet tevreden bent altijd even contact op te nemen met onze klantenservice. Onze medewerkers kijken dan samen met u naar een passende oplossing zodat u uiteindelijk wel tevreden bent. Wij zullen u opmerking in ieder geval even doorsturen naar onze klantenservice zodat zij even kunnen kijken wat hiermee te doen en hoe op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Heb wel even gebeld omdat het iets langer duurt dan bij bol, maar verder alles ok
Tot nu toe alles naar wens verlopen
kwaliteit is heel heel goed.
Meer dan tevreden kan niet. Aanbevelen is iets voor mensen met een kennissenkring, maar in principe doe ik dat toch al nooit. U moet zelf uw pr doen.
eerste keer dat ik besteld heb , maar ben wel tevreden
goede en snelle service.
Duidelijke presentatie, snelle levering en zeer goede informatie over de status van de order en uitlevering daarvan, Chapeau!
na de bestelling werden de spullen snel geleverd.
Goede service,snelle orderafwikkeling, helaas niet volledige afwikkeling levering door GLS waardoor 2 dozen nageleverd werden.
Beste John, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service maar helaas wat minder blij bent met de service van GLS. Het kan wel eens voorkomen dat de bezorging van een pakket wat vertraging kan oplopen dat kan met name tijdens hele drukke periodes. Natuurlijk is dat zeer vervelend maar helaas hebben wij geen eigen bezorgdienst dus zijn wij afhankelijk van derde partijen hierin. Natuurlijk zijn er afspraken gemaakt en deze worden zoveel mogelijk nageleefd maar er kan altijd wel eens iets mis gaan. gelukkig heeft u uiteindelijk toch uw volledige bestelling ontvangen. Wij gaan ervan uit dat bij een volgende bestelling alles volgens plan verloopt en u het product zo snel mogelijk in huis heeft. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Na bestellen heel snelle levering en ook nog op de aangegeven datum.
De levering en verpakking zijn subliem. Altijd op de afgesproken dag / tijd .
Overzichtelijke website, gemakkelijk bestellen en afrekenen
Al meerdere malen besteld, telkens correct en snel
Mijn moeder is met de pantoffels heel erg tevreden.
levering wordt steeds op tijd uitgevoerd. Doe zo voort in de toekomst. Dirk.