Het product was gemakkelijk te bestellen , was op voorraad en is snel geleverd.
In een woord goed
prettig
toen er iets niet klopte aan mijn bestelling, kreeg ik het meteen opgestuurd
Je krijgt wat je besteld, de site is duidelijk, betalen gaat soepel. Zeer tevreden.
Niets aan te merken. Gewoon goed.
Er ging één ffp2 neusmondkapje van de 30 kapot doordat de elastiek aanhechting niet voldeed.
Snel besteld!
Jammer dat we niet een mail kregen wanneer het geleverd werd, maar ze plots voor de deur stonden
overzichtelijke site Eenvoudig bestellen
Gebruik is eenvoudig
Deze bestelling was op tijd bezorgt. Geen klachten daarover.
prima mondkapjes snel geleverd.
Degelijke materialen en prima hulpmiddel
prima produkt
zie titel
Topservice tegen een topprijs, kortom niets dan lof!
Makkelijk met bestelen snelle levering en alles volgens mijn wensen.
Heb voor de 1e keer iets bij hulpmiddelenwereld besteld maar zeker niet voor de laatste keer. Goede kwaliteit van de bestelde artikelen en heel snelle levering. Ik ben zeer tevreden.
Op mijn e-mail ontving ik onmiddellijk een vriendelijke reactie. Binnen enkele dagen werd onze defecte klok vervangen door een spiksplinternieuw exemplaar. Service met een hoofdletter!
Besteld volgende dag in huis... Perfect
wij hadden van een ergotherapeut o.a.good grips bestek gekregen om uit te proberen. Op het plaatje op jullie site stond exact de foto van de vork en mes dat we uitgeprobeerd hadden. Dat heb ik besteld maar uiteindelijk alleen de "good grips" ontvangen. Toen ik op de site naar beneden scrolde stond dat ook wel in de omschrijving. Deze good grips zijn ook een stuk zwaarder dan die vd uit te proberen set. Dus dat valt een beetje tegen.
Vlot geleverd. Dank daarvoor