Een vergelijk gemaakt bij mijn vaste leverancier van producten voor mijn moeder en blijkbaar goedkoper.
Bestelling en levering zijn heel vlot verlopen
Heel goede service en zeer snelle bestelling
Mijn bestelling deed ik met korting van ANBO. Helaas ging de betaling niet correct en melde dat bij de ANBO, kreeg de volgende dag een telefoontje van Hulpmiddel en 3 dagen later de korting alsnog terug gestort. Waar vind je dat nog zo'n service tegenwoordig!
goede artikelen, schappelijke prijs
Goede levering en goede bezorging.
Voordelige keuze en op tijd bezorgd
goed oo de hoogte gehouden
Uitmuntend
Ik ben zeer tevreden over Hulpmiddelwereld. Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering. Prima verpakt. ;;;
Producten kwamen later dan gepland ivm de coronacrisis en daar is goed over gecommuniceerd. Zeer tevreden.
Ik heb hier al meer keer besteld en altijd even goed
Bestelling geplaatst en meteen bericht ontvangen van bestelling levering dag erna via post nl!!
snelle en correcte levering
Erg tevreden
Vlugge levering uurwerk spreekt niet en kon niet verzet worden kosten gemaakt om terug te zenden vind dat ze voor blinde mensen toch moeten voorzien dat als ze iets opsturen het toch al moesten goed hebben gezet nu werkt het niet en moeten we zelf nog extra kosten maken om terug te sturen + weten we niet of er nog een andere komt en in welke toestand !!!
Artikel wat ik had besteld was de goedkoopste van allemaal.
De bestelling van de pantoffels na 2 dagen in huis, prima product en snelle levering, zoals gewoonlijk! Niets op aan te merken en aan te bevelen!
Prima levering, zeer tevreden.
alles positief
Duidelijke site, en snelle levering, helemaal tevreden.
Snelle levering...stoel in elkaar geleverd..goed van kwaliteit..zachte zitting!