Ik ben heel tevreden
Ok
Ben heel tevreden ,vlugge bestelling en heel goed in de verpakking
Online bestellen ging heel gemakkelijk. Afhandeling bestelling prima. Binnen de afgesproken termijn vinnen gekregen.
snelle levering en goede maat en juiste product Zeer tevreden.
Heel erg tevreden over Hulpmiddelwereld. Super service, ik blijf zeker klant bij jullie
Gaarne weer
Snelle levering zoals het hoort. Super service.
Zeer goed bedrijf.Topper.
Sorry , wat een onzin ! Volkomen tevreden !!!! Wat moet er nog meer ?
Vlotte service, werd keurig geleverd
We zochten n passend hoesje en vonden M hier
Ik had problemen om online te betalen bij een bestelling. Dan contact genomen met hun klantendienst. Deze mensen hebben me perfect en snel geholpen, zonder mijn voorafbetaling.
Beste Dominiek, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze klantendienst zeker omdat het niet lukte online te bestellen. Onze klantenservice staat altijd klaar om de klanten te helpen daar waar nodig dus ook als het online bestellen niet lukt. In de meeste gevallen proberen zij eerst samen met de klant de online bestelling te plaatsen. In de meeste gevallen lukt het dan wel. Blijkt het nog steeds niet te gaan dan zal onze klantenservice de bestelling voor de klant plaatsen zodat in ieder geval de bestelling kan worden verwerkt en zo snel mogelijk bezorgd kan gaan worden. Enige verschil is dat als de klantenservice de bestelling plaatst dat het automatisch de achteraf betaalmethode wordt. Wij hopen dat wij u in de toekomst eventueel weer van dienst mogen zijn. De klantenservice staat dan ook weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik heb de ene dag medische mondkapjes besteld en de volgende dag heb ik ze via PostNL ontvangen. Een snellere levering is niet denkbaar.
Voor mijn moeder bestel ik sinds enige tijd tenalady. Zij heeft geen computer dus via mij eens geprobeerd. Super! Als er eens iets misgaat worden we gebeld door jullie en wordt het opgelost. Wij zijn zeer tevreden.
Wel iets langer gewacht op de bestelling, verder goed verlopen.
Mijn bestelling werd snel geleverd wat ze ook schrijven dag erna bezorgd
zoals beloofd
Super tevreden! Vandaag besteld morgen geleverd, wat een service. Goed verpakt. Goede prijs. Heel tevreden klant!
Snelle levering goede informatie
Bestelling snel in huis.
Super geregeld allemaal.
Prima ! Alles correct prijs en directe levering! Heel tevreden
Mijn zoon is daardoor weer een normal gewicht. Zijn eet lust was weg en hij had veel afgevallen. Ik zal opnieuw bestellen
Beste Nana Ohene, Wat fijn om te horen dat de door u bestelde nutridrink het resultaat heeft opgeleverd wat u voor ogen had. Belangrijk is dat nutridrink altijd op advies van arts of diëtiste wordt gebruikt. Zij kunnen afhankelijk van waar iemand het nodig voor heeft precies afstemmen welk product qua medische voeding het meest geschikt is. Fijn dat uw zoon dan ook zijn doel heeft bereikt en natuurlijk altijd super om te horen dat u besluit om bij ons te blijven bestellen. Wij helpen u graag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld