Mijn zoon is daardoor weer een normal gewicht. Zijn eet lust was weg en hij had veel afgevallen. Ik zal opnieuw bestellen
Beste Nana Ohene, Wat fijn om te horen dat de door u bestelde nutridrink het resultaat heeft opgeleverd wat u voor ogen had. Belangrijk is dat nutridrink altijd op advies van arts of diëtiste wordt gebruikt. Zij kunnen afhankelijk van waar iemand het nodig voor heeft precies afstemmen welk product qua medische voeding het meest geschikt is. Fijn dat uw zoon dan ook zijn doel heeft bereikt en natuurlijk altijd super om te horen dat u besluit om bij ons te blijven bestellen. Wij helpen u graag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
De goedkoopste leverancier van Tena men ultra light gemakkelijk te bestellen en goed geprijsd
Vlekkeloos verlopen
okay
VEEL KEUZE IN KWALITEITSVOLLE PRODUCTEN SNELLE LEVERING BEHULPZAAM MET EVENTUELE PROBLEMEN GEWOONWEG TOP
Snelle en correcte levering
Goed hulpmiddel. Niet alleen als hulp maar ook als training bij mijn Parkinson. Meer dan tevreden dus!
snel, correct en goedkoop.
makkelijk bestellen en snelle levering.
In de ochtend besteld en in de avond afgeleverd, dat is echt fantastisch.
Snelheid van levering , beantwoorden van mail , alles super snel verlopen...
prima bedhek.
Superfijne organisatie met goede productien en service. Vriendelijke telefonische klantenservice.
Mooi dat ter wille van discretie de oorspronkelijk doos met overduidelijk de TENA logo's en inhoud in een neutrale over-doos versturen. Het is alleen jammer dat op die over-doos een etiket zit met de firmanaam Hulmiddelenwereld. Als ik niet thuis ben bij aflevering zet de bezorger die doos in de hal neer waardoor alle buren die daarna langskomen kunnen zien dat de familie Limburg hulpmiddelen gebruikt. De discretie is dan niet meer aanwezig. Wellicht reden voor de firma om dit anders op te lossen.
Na de enkelbreuk van mijn vrouw is een toiletstoel een uitkomst gebleken, is echt een aanrader!
Perfecte service
steeds tevreden over de service en kwaliteit
Snelle en correcte levering. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Heel tevreden
Tja..... wat moet je nog verzinnen als alles gewoon goed geregeld is.
Prima product. Makkelijk in gebruik Super handig met de verschillende kleuren Handig om mee op reis te nemen of gewoon even een dagje weg