Goed en betrouwbaar
Was op zoek naar een Ergonomische wandelstok, vond een wandelstok die mijn gewrichten extra ontlast door een groter vlak waar de hand op steunt. Ik had altijd al een ergonomische wandelstok en die beviel, maar deze met een groter ergonomisch vlak bevalt mij nog meer! Ik heb er veel plezier van en raad het een ieder aan. Ideaal. Had ik het maar eerder ontdekt. Een boekje met alle hulpmiddelen die Hulpmiddelwereld verkoopt trof ik bijgesloten bij mijn bestelling. Super handig en heb ik bewaard, zodat ik als ik weer eens een hulpmiddel nodig heb dit boekje erbij kan pakken om te zien wat voor oplossing er mogelijk is.
bestellen ging heel makkelijk ik had voor 5 uur besteld en de volgende dag had ik het hoesje thuis prima kwaliteit
heb voor mijn moeder een draaibare douche kruk besteld . Deze bleek niet op voorraad tezijn , werd hier over gebeld .Als nog werd de kruk spoedig bezorgd. De Douche kruk , werkt prima , neemt niet te veel ruimte in
Snelle, keurige levering van een hele mooie wandelstok met mooie print
Alles naar wens.
Ik heb voor de eerste keer een bestelling gedaan en had hem de volgende dag na volledige tevredenheid in huis. Ook aan de telefoon prima service.
Snelle levering.
Product voldeed aan de verwachtingen en bezorging was goed geregeld.
Zeer tevreden over het geleverde product maar ook de snelle levering
Goed product en een erg snelle levering
Produkt (zitring ter voorkoming/ genezing doorlig plek)/voldoet voor 100%!,
Beste Johan, Wat fijn om te lezen dat het door u bestelde product zo goed bevalt en dat u daar baat bij heeft. Altijd fijn om te horen. Graag staan wij een volgedne keer ook weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Makkelijk te installeren en uit te leggen aan ouderen.
Helaas voorgestelde levering was een dag later.
Beste Peter, Dank u wel voor uw beoordeling. jammer om te horen dat u het pakket een dag later heeft ontvangen. We zijn even gaan kijken en wij zien dat wij het wel netjes dezelfde dag u besteld heeft aan PostNL hebben aangeboden. wat wij zien is dat PostNL zelf het bezorgmoment heeft aangepast. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Het komt wel eens voor dat door drukte of andere omstandigheden de bezorgmomenten worden bijgesteld. Natuurlijk heel vervelend zowel voor u als ons. We hopen in ieder geval dat u wel tevreden bent over uw bestelling verder. We gaan er gewoon vanuit dat het de volgende keer wel verloopt zoals het moet want in de meeste gevallen is dit wel het geval. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Beloftes worden uitstekend nagekomen.
spoedig en correct geleverd
Probleemloos heb ik de periode van levering naar de avond kunnen verplaatsen
Ze hebben hier de probiotica van Winbiotic, geweldig spul
joy for all poes voor dementerende ouderen besteld voor mijn moeder, ze vindt hem geweldig!
Beste Hennie, Wat vinden wij het leuk om te horen dat uw moeder zoveel plezier beleeft aan de interactieve robotkat. Het is inderdaad een van onze producten die veel wordt besteld en waar veel klanten van ons veel plezier aan beleven en het ook associeren met een huisdier wat ze vroeger hebben gehad. Leuk is om te vermelden dat wij eventueel ook een interactieve robothond aanbieden voor de liefhebbers. Dan laat uw moeder maar nog lang genieten van deze poes. ZIj, U en wij blij :) Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Het juiste krukje 's middags besteld en de volgende morgen bezorgd
Ik wilde al enige tijd een hulpmiddel voor de man, wanneer de nood hoog is en er geen sanitaire voorzieningen in de buurt zijn. Hulpmiddelen heeft daarin voorzien en het werkt perfect. .
Wij kochten een telefoontoestel voor slechtziende en slechthorende Wat betreft de toetsen is alles ok De ringtoon kan volgens ons niet luid genoeg bellen voor mensen met een hoorprobleem Wat de levering en afhandeling betreft was alles goed
Bezorging duurde twee weken langer dan vermeld stond op de website. Daar kan beter over gecommuniceerd worden. Zelf twee keer over gebeld. Vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice. Wel vertrouwen in dit bedrijf.
Beste, Dank u wel voor uw beoordeling. Wij zijn even naar u bestelling gaan kijken en inderdaad blijkt dat het door u bestelde product niet voorradig was op het moment van het plaatsen van de bestelling. Wij zien dat er tweemaal telefonisch contact met u is geweest om aan te geven dat het product een langere levertijd heeft. Wij overleggen dan altijd met onze klanten of men de bestelling wilt laten staan of dat men de bestelling wilt annuleren. In uw geval heeft u aangegeven te willen wachten. Helaas kan het wel eens voorkomen dat een product niet meteen kan worden uitgeleverd door alllerlei omstandigheden. Wij proberen dan wel altijd netjes met de klant in overleg te bepalen wat met de bestelling te doen of te kijken naar een alternatief product. Wij hopen dat ondanks deze ervaring wij u toch bij een volgende keer toch weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Verzending mocht wel met track en trace gebeuren. Nu plots levering...
Beste Robert, Normaal gesproken ontvangt u altijd indien het e-mailadres bij ons bekend is een e-mail met daarin de track en trace code. regelematig vernemen wij dta zowel onze orderbevestigingen alsook de e-mails met daarin de track en trace codes in de spam terechtkomen. Natuurlijk is dit heel vervelend. Wij hopen dan ook dat bij een volgende jkeer u wel netjes de track en trace code ontvangt. belangrijk is in ieder geval dat u uw bestellin wel goed heeft ontvangen. Graag helpen wij u ook weer bij een volgende keer ons klantenserviceteam staat voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld