Keurige verzorging
allemaal duidelijk en snelle service
volgens afspraak
Heel goed wat ik bestel had was niet voorradig werd er meteen over op gebeld kon mijn bestelling anulere maar heb dat niet gedaan paar dagen later werd het als nog bezorgd
Het aantal producten van mijn bestelling uitgebreid om bezorgkosten te omzeilen. Best een flink bedrag ineens. Verder wel volgens afspraak geleverd. Patrice
Bestelling goed afgehandeld
Vandaag besteld, morgen in huis. Inderdaad en het juiste artikel is geleverd.
Het telefonisch contact verliep super, met goede uitleg over de te nemen stappen ivm de terugzending van het defecte toestel. De belofte dat we snel een nieuw toestel gingen ontvangen of info toch daar omtrent, klopte. Al bij al zijn er maar een 7 dagen overgegaan van het opsturen van het defecte toestel tot het ontvangen van een nieuw.
Wij zijn erg tevreden met Hulpmiddelen wereld. Ze denken mee en komen hun afspraken na. Reageren snel op emails.
goede service echt een aanrader a de jong
Geen enkel minpunt
Per ongeluk bedrag excl btw overgemaakt. Krijg vervolgens aanmaning met sommatie kosten. Bel naar hulpmiddelenwereld en krijg te horen dat men niet kan doen. Moet dan met Billink bellen... Ik doe zaken met Hulpmiddelenwereld en heb dit vervolgens nogmaals laten weten. Inmiddels is dit rechtgetrokken waarvoor dank. Hopelijk is dit ook een leermoment voor Hulpmiddelenwereld.
Originele beoordeling
heel positief,vlotte afhandeling en snelle levering
Prima organisatie, redelijk snelle levertijd, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Zie boven
zie bovenstaande regel
Op zaterdag bestelt en pas woensdag geleverd.
Beste meneer / mevrouw Doorten, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over onze service. Al onze bestellingen die in het weekend geplaatst worden kunnen wij op maandag verwerken. Wanneer u op werkdagen voor 16:00 uur besteld doen wij ons uiterste best om de producten de volgende dag bij de klant thuis te bezorgen. Wegens behoorlijke drukte is dit helaas niet gelukt en hebben wij onze belofte niet na kunnen komen om het product op dinsdag bij u te leveren, waarvoor onze excuses! Zoals u al beschrijft heeft u het product 1 dag later mogen ontvangen dan de beloofde levertijd. Wij hopen dat de overige bestellingen wel naar wenst zijn geweest. Voor nu en in de toekomst doen wij ons uiterste best om zo snel mogelijk te kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snel gevonden wat ik zocht.
Ze hebben veel artikelen waar ik,uit kan zoeken.Ben erg blij met ze.
Aangeschaft voor mjjn moeder van 83 jaar. De stoelfiets doet wat hij moet doen. Het enige nadeel is dat de stoelfiets verschuift als je het gaat gebruiken. Wij hebben er een matje onder gedaan en nu blijft hij op zijn plek.
Beste Maiden, wat fijn om te horen dat de door u bestelde stoelfiets uw moeder zo goed bevalt. Dat horen wij graag. De stoelfiets is inderdaad een praktisch opvouwbaar apparaat waarmee men de armen of benen kan trainen. De trainer kan gebruikt worden tijdens een revalidatie of gewoon om in conditie te blijven. Het is belamgrijk om de stoelfiets op een vaste ondergrond te zetten zodat deze niet kan verschuiven. In een uiterste geval is het inderdaad een oplossing om een los matje eronder te plaatsen zoals u ook heeft gedaan.. Wij hopen dat uw moeder nog veel bewegingsplezier mag beleven. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Het artikel was wat vertraagd. Ik werd daarover goed op de hoogte gehouden. Verzending is prima verlopen evenals ontvangst.
Top levering, op tijd ... bestelling zonder probleem!