fantastic tool comes in handy
Ze hebben wat ik wil. En het wordt snel geleverd.
altijd wat lastig om hulpmiddelen van een scherm te beoordelen. Verzendkosten zijn wat hoog. Niet duidelijk waarom voor ontvangst getekend moest worden. Voor geneesmiddelen misschien nodig, maar niet voor alle hulpstukken.
Ik had 6 wasbare mondkapjes besteld en tot mijn enorme verbazing bleken die verpakt in een grote kartonnen doos die uiteraard niet door de brievenbus paste. Daarnaast ontbrak 1 mondkapje, dat waarschijnlijk tussen een spleet in deze doos naar buiten is gegleden. Waarom deze absurde verpakking???
Beste Desiree, Dank u wel voor uw beoordeling. Wij begrijpen waar uw reactie vandaan komt m.b.t. de verpakking van de door u bestelde mondkapjes. Wij hebben ondertussen telefonisch contact met u opgenomen om tekst en uitleg te geven en ook aangegeven dat wij meteen het ontbrekende mondkapje gingen opsturen deze heeft u ondertussen ook al netjes ontvangen. Op het moment van uw levering hadden wij geen brievenbusdoosjes meer voorradig om de zending in een kleinere verpakking op te sturen. Omdat wij het toch belangrijk vinden dat onze klanten de producten zo snel mogelijk ontvangen dan kan het wel eens voorkomen dat we voor een wat grotere verpakking kiezen zo ook bij u. Ondertussen zijn de kleinere verpakkingen weer voorradig. Wij hopen ondanks dit alles dat wij u bij een volgende bestelling weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Gini
correcte snelle levering en voortreffelijk product.
Vlot telefonisch en via internet geholpen
Artikelen waren perfect verpakt.
Zou nog beter geweest zijn indien ik een track & trace mocht ontvangen hebben. We hadden de leverancier bijna gemist, omdat we hem niet verwacht hadden.
Beste Frans, Dank u wel voor uw beoordeling. Normaal gesproken ontvangt u indien bij ons een e-mailadres bekend is de track en trace code via een e-mail. Wij horen vaker dat onze e-mails met orderbevestiging alsook met de track en trace codes terechtkomen in de spam. Wij verzoeken dan ook altijd voor de zekerheid bij de ongewenste e-mails te kijken. Het kan wel eens in een enkel geval gebeuren dat de e-mail met de track en trace code niet goed aankomt bij de klant maar in dat geval neem altijd even contact op met onze klantenservicemedewerkers. Zij kunnen de track en trace code altijd meteen voor u nakijken. Wij gaan ervan uit dat u bij een volgende bestelling gewoon wel de e-mail met de track en trace code zult ontvangen. In ieder geval zijn wij blij om te horen dat u de bezorger niet gemist heeft en het product in ontvangst heeft mogen nemen. Wij hopen dan ook dat het product voldoet aan uw verwachting. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering en product was in orde
Vlot en makkelijk besteld en ontvangen.
ik stuurde product terug; miste volledige beschrijving waardoor ik een te slap product (brace) heb besteld. Terugstuur procedure misleidend waardoor ik zelf de retourzending heb moeten betalen. .... zie onderstaande mailwisseling: ...Snap ik een beetje. Ik heb op dezelfde dag (15-07) van u 4 mails gekregen met in de 1e 2e en 4e mail uitsluitend het adres in Maastricht. In de 3e mail staat inderdaad een antwoordnummer. Heel handig!!! Ik ben weer een ervaring wijzer en u hebt een klant minder. Vr.gr. Flory Poels Van: Hulpmiddelwereld Klantenservice [mailto:[email protected]] Verzonden: dinsdag 21 juli 2020 10:18 Aan: 'Flory Poels' Onderwerp: RE: Hulpmiddelwereld: Return #100007161 Beste mevrouw Poels, Dank voor uw bericht. Bij de retouraanvraag hebben wij u een antwoordnummer adres doorgegeven. Daarmee is het mogelijk het pakket kosteloos aan ons terug te sturen. Helaas zullen wij daarom deze retourkosten niet aan u vergoeden. Met vriendelijke groet, Britt
Always easy to order One improvement would be order tracking to know when package will arrive
top
Snelle levering,discreet verpakt,gunstige prijs,
in een zin perfect
Prima product
Overzichtelijke en gemakkelijk toegankelijke site. Goede en snelle service. Artikelen waren perfect verpakt.
gewoon geweldig
Goed van prijs er handig en snelle levering ,voel mij meer dan gewoon een nummer bij julie
Beste Tony, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en dat wij u het gevoel heeft geen nummer te zijn maar daadwerkelijk een klant die we alle aandacht geven. Wij vinden dit zeer belangrijk. Graag staan wij dan ook weer bij uw volgende bestellingen voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goede prijs kwaliteit , communicatie goed en achteraf betalen mogelijk .
Mijn bestellingen worden snel en zorgvuldig behandeld. Ik wordt keurig op de hoogte van hun behandelingen van mijn bestellingen gehouden. In de laatste jaar van bestellingen heb ik geen fouten ontdekt..
Het is een gok of onze demente moeder er mee om kan gaan. Maar het product is precies wat de omschrijving doet vermoeden.
uitstekend
de tijd goed aangegeven waneer de bezorging was fijn het boekje met hulpmiddelen bedankt