Super service en goede prijzen.
Product voldoet aan beschrijving en verwachting
Kan daar heel kort over zijn. Ik kijk op de site, wat ik nodig heb gaat in het winkelwagentje. Er volgt een mailtje dat de bestelling onderweg is. En de aflevering thuis is verzekerd. Kan Hulpmiddelwereld iedereen aanbevelen
Goed,Netjes ,Correct.
Ik vind het een klantvriendelijk bedrijf die graag met je mee denkt en je goed helpt. ook dragen ze zorg voor een snelle levering
Ik vind het heel spijtig dat de gebruiksaanwijzing zo klein is dat geen mens het kan lezen, wat als er computer is ... Leo.Hesbeens
goodkoper dan vorige keer.
Graag meer info mbt het gebruik van het product in het Nederlands vertaald. Het is in het Engels namelijk alleen.
Uitstekend gsm voor ouderen.... simpel te bedienen en gemakkelijk opslaan van telefoon en gsm nummers in de sneltoetsen...... goed en niet duur...... TOP.....
Altijd snelle levering, super
ik ben zeer tevreden ,vluge servise.
van bestelling tot levering is alles vlot verlopen
De service was goed, de radio had ik snel binnen. Mijn moeder is er erg blij mee. Met vriendelijk groet, Jacqueline Vos
Zeer goed en snelle service. Producten zijn goedkoper als bij de drogist. Gebruiksvriendelijke site.
OK
Prijs/kwaliteit en snelle levering: beide TOP
Dit was mijn eerste keer dat ik iets bestelde. De informatie over de bestelling was goed en accuraat. De dag dat er geleverd zou gaan worden, kreeg ik de bestelde artikelen ook echt binnen. Dus ik ben tevreden over mijn eerste ervaring met Hulpmiddelwereld.nl
Zowel via mail als telefonisch prima service en super klantvriendelijk.
Heel fijne wandelstok
Ik heb een goede ervaring met deze website. Levering was snel.
Sneller levering. Goede en nette service! Mooi en degelijk apparaat en fijn dat het van te voren al ingsteld was. Eigenlijk was het stekker in stopcontact en klaar.
Verbaast over de snelle levering en de gunstige prijs