Heel snel en accuraat levering en retour Zonder kosten en snelle terug betaling
Tel. besteld. Op tijd geleverd. Keurig verpakt.
Al diverse keren besteld bij deze firma. Snel bezorgd rn de afhandeling met de verzekering wordt ook door hen geregeld.
Bestelling na 1 dag al ontvangen
zeer, zeer, positief!!!
Snelle correcte levering.
Bestelling was er sneller dan verwacht, prima.
Onze zoon is verstandelijk gehandicapt en kan niet lezen of schrijven, dit pratende horloge is super handig voor hem
Beste Jenny, Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over het sprekend horloge. Dit is zeker een uitkomst in het geval uw zoon zeker als je niet kunt lezen of schrijven. Wij zijn dan ook blij om te horen dat hulpmiddelen die wij aanbieden inderdaad een uitkomst kunnen bieden in het dagelijks leven van iemand. We wensen hem nog heel veel plezier toe met zijn horloge. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik kan niet anders vertellen dan dat ik 100% tevreden ben. Ik bestelde de ene dag de zaken die ik snel nodig had, de volgende dag al in huis in een goede neutrale verpakking. Wat kan een mens zich nog meer wensen.
De website gaf precies aan wat er mogelijk was, en de bestelling kwam snel binnen.
Goede kwaliteit en snelle levering
Ik ben prima geholpen
Prima en snel
Beste, Dank u wel voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze webshop en zeker helemaal top om te horen dat u tevreden bent over de snelheid waarmee de producten werden bezorgd alsook de prijs. We horen vrij regelmatig dat we inderdaad meet bepaalde producten goedkoper zijn als bij een apotheek. Wij proberen altijd onze prijsafspraken met leveranciers te herzien zodat wij inderdaad scherpe prijzen kunnen aanbieden voor onze klanten en u hier dan ook van kunt profiteren. Wij hopen dan ook door deze goede ervaring dat wij u bij een volgende bestelling weer mogen/kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering.
Correcte levering zeer tevreden over de aankoop
Beste Marion, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat uw aankoop bij ons als prettig heeft ervaren. U heeft inderdaad het product geretourneerd omdat het niet geheel voldeed aan uw verwachting. Wij hebben het aankoopbedrag ondertussen aan u gecrediteerd maar dit duurt altijd enkele werkdagen voordat u het bedrag ziet staan op uw betaalrekening dus houdt het even in de gaten. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
massa keuze aan kwaliteits produkten, prima prijzen,en correcte uitvoering van bestelling.
Snelle levering. Stevig en neutraal verpakt.
Ik had een onjuiste bestelling gedaan. Helaas was ik te laat om de zending "tegen te houden". Middels e-mail verkeer werd goed advies gegeven hoe te handelen. Binnen één dag alles geregeld en ook binnen 2 dagen mijn geld terug. De nieuwe (nu juiste) bestelling had ik binnen 24 uur in mijn bezit. Perfect geregeld bij Hulpmiddelwereld. ;-)
Beste Hans, Dank u wel voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u zo tevreden bent hoe te handelen omdat het pakket niet meer tegengehouden kon worden omdat het al verstuurd was. Belangrijk is altijd om even contact met ons op te nemen zodat we altijd even kunnen kijken wat we kunnen doen en wat de beste oplossing is in een bepaalde situatie. We willen in ieder geval alles zo netjes en snel mogelijk voor onze klanten oplossen. Inderdaad in geval van retourneren van producten proberen we het aankoopbedrag zo snel mogelijk te crediteren aan onze klanten. Normaal gesproken moet het creditbedrag binnen 5 werkdagen zichtbaar zijn op uw betaalrekening. Wij hopen in ieder geval dat deze goede ervaring ervoor zorgt dat u nogmaals een bestelling bij ons plaatst. Ons klantenserviceteam staat voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Een webwinkel zoals een webwinkel hoort te zijn’ Snelle correcte levering, goede duidelijke website’
Bestelling snel ontvangen
Mooie discrete en degelijke verpakking. Duidelijke handleiding. Suppersnelle levering.
Zeer goede kwaliteit van producten, goed contact met verkoper tijdens het zoeken naar juiste product. Zeer snelle en correcte verwerking van mijn bestelling en zeer snelle levering. Echte aanrader!!!
Goed geholpen, product snel in huis.