Pluspunten
al aangegeven
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
bestelling via internet, zeer vlot verlopen ondanks de covid-19 restricties. Ben blij jullie ontdekt te hebben.
Pluspunten
Open, transparant, eerlijk. Heldere communicatie. Worden snel te woord gestaan. Komen afspraken na en worden bij wijzigingen op de hoogte gehouden. Kan geen 10 geven anders is er geen groei mogelijk.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan!
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
duidelijke webwinkel, correcte uitvoering van mijn bestelling
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat
Pluspunten
Correcte en snelle levering! Top!
Pluspunten
Ze weten altijd mijn vragen te beantwoorden en zijn erg vriendelijk. Heb er vertrouwen in
Pluspunten
Goede levering en ruilen voor andere maat ging vlot.
Pluspunten
De bestelling ging online en makkelijk. De levering was snel en aan huis. Ik ben heel tevreden
Pluspunten
Goede communicatie het artikel was even niet leverbaar maar ondanks dit toch snel in huis...bedankt... :-)
Pluspunten
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Pluspunten
Duidelijke overzichtelijke website. Snelle levering zoals beloofd. Fijn dat ik ook een kleine bestelling kon doen.
Pluspunten
Zeer snelle levering, overzichtelijke site, als er iets mis lijkt te zijn wordt je zeer snel geholpen.
VerbeterpuntenAls een bestelling die uit meerdere items bestaat in meerdere zendingen wordt geleverd, zou het handig zijn als je dat b.v. aan de hand van de leverbon kan zien, want dan weet je dat ze niet iets zijn vergeten, maar dat het nog wel komt.
Pluspunten
ik geef u een tien want de kwaliteit is goed
Verbeterpuntenga zo door de kwaliteit is heel heel goed
Pluspunten
Pluspunten
Snel, vriendelijk en zeer goede service
Pluspunten
Snelle levering, correct product, goede prijs-kwaliteitverhouding