Pluspunten
Goeie service, super aardige en professionele mensen
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering veel assortiment
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
goeie vlugge levering en alles is in orde
Pluspunten
Ga zo door.
Pluspunten
Marktconform product, voldoet aan eisen en vlotte levering.
Pluspunten
Levering vlot genoeg voor een goede prijs. Ook de bijgeleverde catalogus wordt gewaardeerd. op het ogenblik nog nietr uit nodig, maar goed om te zien wat er allemaal is en kan als er hulpmiddelen nodig worden
Pluspunten
levering conform afspraak
Pluspunten
Vlotte levering. Coulant ivm retour. Werd vriendelijk te woord gestaan. Prima indruk.
Pluspunten
Mijn bestelling is keurig afgewerkt.
Pluspunten
Ondanks corona een fatsoenlijke levertijd.
VerbeterpuntenIets meer foto's van het product in de praktijk.
Pluspunten
Goed toegankelijke en overzichtelijke website. Snelle levering en anonieme verpakking.
VerbeterpuntenNederlandse taal bij verschillende artikelen niet foutloos, is door mij vorig jaar ook al eens aangegeven. Staat slordig voor een overigens goed bedrijf.
Pluspunten
Ben zeer tevreden over de bestelling
Pluspunten
Helaas werkte het door mij bestelde product niet naar wens dus geretourneerd en een vervangend product opgevraagd. Dit werd snel geleverd en daarnaast werd ik ook nog vooraf gebeld dat het product was verzonden door een vriendelijke medewerkster. TOP service !!
Pluspunten
snelle levering en contact.
Pluspunten
Telefonisch prettig te woord gestaan bij vragen over levertijd, voordat ik de bestelling plaatste. Het product werd inderdaad geleverd op de dag dat telefonisch was aangegeven.
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering.
Pluspunten
Super , heel vlugge levering !!!
Pluspunten
Kwaliteit wordt geleverd.