Pluspunten
bijzonder snelle levering.
VerbeterpuntenHad antislip sokken besteld. Prijs ruim 23 euro. Staan in de nieuwe catalogus 2020 voor ruim 13 euro. Blijkt na informatie 'n drukfout te zijn. Niet erg handig.
Pluspunten
Pluspunten
overzichtelijke site, betrouwbaar, snelle levering
Pluspunten
de bestelling is tijdig en correct geleverd.
Pluspunten
Neusmondkapjes gekocht: prima aangekomen, goed bedrijf. Wel is de maat van mondkapjes niet voor iedereen helemaal goed. Bij kleiner gezicht komt er wat ruimte tussen kapje en gezicht. Het is nl maar één maat.
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle communicatie als er een vraag is. Goede oplossing
Pluspunten
Pluspunten
heel snel en goed geleverd.
Pluspunten
Levrantie altijd snel en in orde. Als iets niet voorrdaig is dan wordt er goed gecommuniceert
Pluspunten
Het is goed dat er een winkel is waar ze aanpassingen verkopen.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Ik heb deze poezen voor mijn moeder, tante, kleinkinderen, vriendin, vader van vriendin en voor mezelf gekocht. Voor mezelf, omdat ik allergisch ben voor poezen. Juist in deze tijd van Corona, hebben alleen wonende ouderen iets om aan te raken. Ik heb ook een hondje voor m’n nichtje gekocht en zij is er super blij mee. Dus deze robot dieren zijn zéker niet alleen voor mensen met dementie. Heel erg leuk!
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel, zeer hulpvaardig.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel snelle en correcte afwijking van retour gestuurde aankoop
Pluspunten
snelle correcte afhandeling