Pluspunten
vriendelijke mensen, snelle levering
Verbeterpuntengeen verbeterpunten, is goed zo
Pluspunten
Assortiment
VerbeterpuntenEen gebruiksaanwijzing toevoegen
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
Pluspunten
Goede communicatie en begrip
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
helemaal tevreden en perfekte service.
Pluspunten
Service
Bij hulpmiddelen had ik zelf graag handschoenen en desinfectant gezien. Als ik mijn praktijk dan toch RIVM proof moet maken, dan graag alles op 1 plek.
Beste, Dank u wel voor uw beoordeling. Normaliter hebben wij ook de Abena Nitril Handschoenen in diverse maten beschikbaar maar deze zijn momenteel niet leverbaar en hebben een onbekende levertijd vandaar dat het product uitgeschakeld staat op onze website. Zodra weer voorradig kunt u deze gewoon weer bij ons bestellen. Wat betreft desinfectant, wij bieden een handdesinfectie gel aan van MediLive, deze kost € 9,95 en is gewoon verkrijgbaar via onze website. Wat wij aanraden; als u twijfelt f iets verkrijgbaar is neem dan contact op met onze klantenservice zij kunnen u dan altijd voorzien van de juiste informatie en samen met u kijken wat de mogelijkheden/alternatieven producten zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
Ondanks de hoge nood ben ik toch via hun aan chirurgische mondkapjes gekomen.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
goede informatie bericht wanneer de bestelling is verzonden met tracking gegevens Perfecte service
Pluspunten
Snel en accuraat behandeld en bezorgd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Geweldig: ik had iets besteld wat bij levering anders bleek te zijn dan ik gedacht had besteld te hebben. De levering was wel snel. Ik kreeg ook makkelijk een aardig persoon aan de telefoon toen ik aangaf dat het niet was wat ik gedacht had. Ze gaf me een antwoordnummer voor een kosteloze retourzending. Helemaal geweldig.
VerbeterpuntenGeen
Heb niet het afgebeelde produkt ontvangen. Stond flesje met pomp en heb flesje met klikdop ontvangen.
Pluspunten
Betrouwbaar en duidelijk. Ik weet dat ik zulke produkten bij jullie kan bestellen en dat ze van kwaliteit zijn.
VerbeterpuntenVeranderingen in de bestelling is lastig te veranderen op de website. Dat kan voor klanten eenvoudiger.