Pluspunten
Eerlijke en goede behandeling
Pluspunten
Zeer vriendelijk aan de telefoon bij een verkeerde levering. Werd zeer snel, tot volle tevredenheid afgehandeld. Ga aub zo door.
VerbeterpuntenTot nu toe geen enkele.
Pluspunten
bijzonder vriendelijk en behulpzaam bij telefonosch kontakt. duidelijke uitleg over hulpmiddelen
Pluspunten
goede klantgerichte communicatie, hebben na kwijtraken van eerste zending direct een tweede pakket verzonden
VerbeterpuntenDe eerste bestelling kwam vlgs T&T niet verder dan 'de bezorger is onderweg'. Is niet aangekomen. De tweede verzending had geen T&T, dus ben zelf gaan informeren bij het afhaalpunt. Daar lag het klaar.
Beste, Dank u wel voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent over de goede klantgericht communicatie. Dit vinden wij zeer belangrijk. M.b.t. het verbeterpunt; uw eerste pakket was afgegeven bij een afhaalpunt van PostNL aangezien u niet thuis was, blijkbaar was dat pakket zoek. Vervolgens hebben wij het product alsnog opnieuw verstuurd zodat u in ieder geval het product zou ontvangen. We zijn ervan op de hoogte dat de bezorging via PostNL niet altijd vlekkeloos verloopt en houden dit dan ook scherp in de gaten. We raden klanten altijd aan als een pakket nog niet is bezorgd om met onze klantenservice contact op te nemen. Zij kunnen dan altijd even kijken waar het pakket zich bevindt en in uiterste geval met PostNL contact opnemen. Nogmaals onze excuses voor het feit dat het allemaal niet zo goed is verlopen om het eerste pakket te ontvangen maar we zijn blij dat het tweede pakket wel goed is aangekomen bij u. We gaan ervan uit dat de volgende keer wel alles verloopt zoals gepland. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Een goede webwinkel ruime keuze die het leven van de gehandicapte medemens vergemakkelijkt
VerbeterpuntenGa zo door verbeteringen komen vanzelf
Pluspunten
Goede communicatie, veel keus, snelle reactie!
VerbeterpuntenDe rollator met verstelbare zitting had een duidelijkere beschrijving en tekening nodig, met name, wat voor en wat achter moest.
Pluspunten
Als het product niet op voorraad is en het wat langer gaat duren met de levering,word je gebeld of zoeken ze contact per a mail. Dan kun je bellen en overleggen wat nog wel mogelijk is. Zo kun je toch snel een vergelijkbaar artikel bestellen en handelen ze het snel af,zodat je niet toch snel deze ontvangt.
Beste, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te zien dat u zo tevreden bent over het feit dat wij contact met de klant opnemen als er een product wat bij ons besteld is niet meer op voorraad is. Wij vinden persoonlijk contact bij backorders zeer belangrijk. Een telefoontje of e-mail sturen is maar een kleine moeite. We proberen in geval van een backorder te kijken of we de klant een goed alternatief product kunnen aanbieden, is dit niet het geval kan de klant aangeven op het product te willen wachten maar de klant kan er ook voor kiezen de bestelling te willen annuleren. Daar doen wij niet moeilijk over. Belangrijk is dat de klant geholpen wordt en dat er ook open over wordt gecommuniceerd. We zien dat u ondertussen een alternatief product heeft ontvangen. Graag staan we bij een volgende keer ook weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenBetere informatie verstrekken bij te leveren producten, met name wat niet en wel kan met bvb een telefoon.
Beste, Dank u wel voor uw beoordeling. M.b.t. uw beoordeling zijn we blij om te horen dat u tevreden bent dat onze klantenservicemedewerkers vriendelijk en behulpzaam zijn dit vinden wij als bedrijf heel belangrijk. Qua verbeterpunt zien we dat u na aankoop contact met ons heeft opgenomen om te vragen hoe u de telefoon kunt opwaarderen. Door de fototoetsen M1, M2, M3 en M4 zijn de toetsen met cijfers en letters niet meteen zichtbaar en deze had u nodig om te kunnen opwaarderen. Wij hebben u dan ook een foto met uitleg hiervoor per e-mail toegestuurd. Onze klantenservicemedewerkers proberen altijd zo goed mogelijk advies te geven en de vragen te beantwoorden. Natuurlijk kan het voorkomen dat als er niet specifiek naar een onderdeel wordt gevraagd van een product dat de informatie vrij algemeen blijft. Natuurlijk staan onze klantenservicemedewerkers altijd klaar om onze klanten ook na ontvangst van een product te helpen bij bijv. installatie, productvragen, klachten etc. We gaan ervan uit dat het ondertussen allemaal werkt naar behoren. Zo niet, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Erg prettig was, dat er gebeld werd toen een artikel even niet leverbaar was.
Pluspunten
goed product, snelle levering, om factuur gevraagd en die kreeg ik de volgende dag per mail
Pluspunten
Nadat ik de bestelling had geplaatst werd hij supersnel geleverd. Dit vind ik een zeer positief punt bij een internet bestelling
Pluspunten
super snelle levering.
Verzendkosten, maar vooral de retourkosten. Het stimuleert niet om nog eens te bestellen. Bij veel andere bedrijven is retourzenden gratis. Het geprezen meedenken beperkte zich tot de opmerking dat we het artikel konden terugzenden ter ruiling. Er was m.i. een simpelere oplossing, lees klantgerichtere, geweest. Hebben we ook voorgesteld, maar dat werd genegeerd.
Beste Gert, Dank u wel voor uw beoordeling. Dat de retourkosten voor eigen rekening zijn heeft te maken met het feit dat u een product heeft geretourneerd van onder de 50,00 euro. Dit staat ook duidelijk vermeld in onze retourvoorwaarden. We raden klanten altijd om altijd de voorwaarden goed door te lezen voordat je een bestelling definitief plaats zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij hebben aangegeven dat u het product mocht omruilen alleen heeft u zelf aangegeven dat u dit nog liet weten en u heeft uiteindelijk zelf gekozen om het product te retourneren en het geld terug te ontvangen. Meer als een alternatief product/maat of geld teruggave kunnen wij niet aanbieden. We vinden het zeker jammer om te zien dat u het verkeerde product heeft besteld maar we willen altijd graag met de klant kijken indien het product niet juist is om te kijken naar een passende oplossing. belangrijk vinden wij dat klanten eventueel verbeterpunten aangeven want dan kunnen we kijken hoe hier in de toekomst beter mee om te gaan en onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Geen gezeur over retour als product niet blijkt te passen
Pluspunten
Goede kwaliteit en een aangename prijs. Vlugge levering. Heel tevreden.
VerbeterpuntenDoe zo voort.
Pluspunten
Dit was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf, dus mijn eerste indruk is positief. Van bestelling tot levering ging alles goed.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Mooie catalogus
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
No nonsens, snelle
Weerhuisweg 4
6226 NC Maastricht
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Hulpmiddelwereld is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in hulpmiddelen en zorgproducten die bijdragen aan comfort, mobiliteit en zelfstandigheid. Het assortiment omvat diverse artikelen, zoals rollators, braces, hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Hulpmiddelwereld richt zich op senioren, mantelzorgers en mensen met een beperking, met een focus op kwaliteit, gebruiksgemak en snelle levering.