Xxx
Voor mijn vader antislip sokken gekocht op verzoek van de verzorging. De huidige waren absoluut afdoende. Deze zijn goed stevig van materiaal en de zool is absoluut slipvast
Kan ik nog niet over oordelen
Netjes verpakt en snelle levering
Ik heb een leesloep besteld, niet om te lezen, maar voor het slijpen van messen (en het controleren van de snede). Deze loep werkt echt prachtig, mooi op afstand, goede vergroting en helder licht. De levering was snel, goed verpakt. aanrader.
mijn bestelling werd supersnel verzonden en de artikelen zijn van uitstekende kwaliteit
Makkelijk te bedienen Het installeren was even een klus maar Voldoet helemaal aan het doel
Had last van een verstopt oor maar het oor spuitje heeft niet geholpen dus wel beter om naar de dokter te gaan voor beter resultaat. Je moet uiteindelijk alles uit proberen misschien doet het oor spuitje nog goed voor andere doeleinden. De hulpmiddel winkel is goed voor misschien andere aankopen. Komt betrouwbaar over.
indoor rollator is stabiel,kleine draaicirkel. Perfect in kleine ruimtes. De tweede heb ik in opdracht van, vandaag besteld .
Vlotte en goede communicatie. Klantvriendelijk!
zeer prettig en correct
voor overbelaste schouder- en nekspieren een heerlijk ontspannen gevoel.
Kwaliteit van de tafel is uitstekend. Sterke constructie, eenvoudige montage, goed doorgedacht design en functionaliteit. Was wel iets duurder dan de alternatieven en het werd later afgelverd dan verwacht, maar ik zou niets anders willen.
Nadat ik gevraagd werd om een reactie te geven op de aflevering van mijn bestelde douchezitje, heb ik telefonisch contact opgenomen omdat ik wel het montagesetje maar niet het zitje zelf had ontvangen. Twee dagen na het telefoontje werd het zitje bezorgd, dus alles is nu in orde.
Zie boven
Artikel snel bezorgd en geheel naar wens.
product (compressiekousen) prima, ga ik vaker kopen. Berichtgeving over moment van levering was niet goed, moest er achteraan bellen en nadat de telefoon langdurig over was gegaan heb ik maar opgehangen. Later wel contact gekregen en toen bleek dat mijn pakje later die dag op de retourlijst zou staan, gelukkig toch nog kunnen ophalen.
Na een moeizame start, het bestelde werd nog niet geleverd, en dan telefonisch navragen is alles puik in orde gekomen. Heel goede service!
Prima. Snelle levering.
Snelle en juiste levering.
Fijn voor mijn slechte nek , wel alleen voelbaar met n dunne trui er onder
Goede uitgebreide website. Zeer snelle levering na bestelling.
Goede prijs en zeer snelle levering heel fijn
snel en netjes.
Makkelijk besteld via bol.com , snel en zonder problemen geleverd. Bedankt !