Bestelling ging makkelijk. Levering daain tegen Zeer moeizaam. Twijfel of ik nog een keer hier iets zal bestellen.
Beste Martin, Dank u wel voor uw beoordeling. fijn om te horen dat u wel tevreden bent over hoe makkelijk en snel u kon bestellen maar helaas minder om te lezen dat de bezorging minder ging. Helaas doen wij zelf geen levering maar hebben wij dit uitbesteed aan PostNL en in sommige gevallen aan DHL of GLS. Hierin zijn wij dus afhankelijk van derde partijen. Het kan wel eens voorkomen dat PostNL wat moeite heeft met bezorgen bijv. een dag vertraging, geen briefje in de bus terwijl het is afgegeven bij de buren etc. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice zij zullen dan even een onderzoek doen wat er precies aan de hand is en te helpen daar waar nodig. Belangrijk is dat we achterhalen wat er mis is gegaan zodat wij dit in de toekomst kunnen voorkomen. In de meeste gevallen gaan de leveringen ook altijd goed en op tijd. Wij hopen dat wij u toch door de uitleg hiervan een beetje hebben kunnen overtuigen dat wij een serieus bedrijf zijn die service op nummer een heeft staan en wij hopen dan ook dat wij u misschien toch ook bij een volgende bestelling van dienst mogen zijn. Twijfelt u dan kunt u altijd contact opnemen met ons klantenserviceteam. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Klantvriendelijk en zeer correct.
keurig op tijd geleverd met de juiste bestelling.
Het bedrijf is ook mijn vaste leverancier. Ik ben zeer tevreden met de manier waarop ik met dit bedrijf zaken kan doen,
Altijd snel, goed verpakt en altijd duidelijke communicatie!
Alle bestellingen stipt geleverd ! ! !
Alles OK
Snelle en accurate behandeling van bestellingen met zeer goede info naar de klant toe bij vragen over producten.
Beste Lucien, Dank u wel voor uw beoordeling. Wij proberen altijd al onze bestellingen van al onze klanten zo goed mogelijk af te handelen op de de juiste en snelle manier zodat onze klanten ook tevreden zijn met de geleverde service. Zo ook bij u. Bij vragen hebben wij een uitstekende klantenserviceteam die helpt bij vragen. en proberen deze altijd zo goed mogelijk te beantwoorden en eventueel op te lossen. Kunnen ze ergens niet meteen antwoord op geven dan zullen zij hun uiterste best doen om dit uit te zoeken. Service vinden wij heel belangrijk en dat staat bovenaan. Daarom hopen wij ook dat wij u bij een volgende keer ook weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Regelmatig maak ik gebruik van de diensten van hulpmiddelenwereld. De bestelde producten worden altijd op het toegezegde tijdstip bezorgd en tegen een concurrerende prijs.
Ondanks het feit dat het artikel volgens de website op stock zou zijn, blijkt dit in de werkelijkheid niet het geval. Levering wordt dus uitgesteld. Bij nazicht blijkt het artikel op de website wel nog in stock te zijn ?????????? Men beloofde te verwittigen wanneer het artikel terug leverbaar was. Graag correcte info a.u.b. Achteraf bleek dat het artikel in stock niet van deze verdeler uitging. Thuiswinkel heeft correct gemeld dat het artikel zou geleverd worden zodra er terug stock is.
Originele beoordeling
Voor de eerste keer bij Hulpmiddelwereld producten besteld, omdat ik deze in de winkels niet kon vinden, namelijk Nutricia +Nutridrink. Op zondag besteld, op dinsdag geleverd gekregen, zoals toegezegd. Production netjes verpakt in een doosje. Ook fijn dat het factuuradres mag afwijken van het afleveradres. Kort telefonisch contact gehad met een dame omdat ik de track-and-tracecode niet had aangetroffen in mijn inbox. Snel en onmiddellijk opgelost.
Beste Catharina, Wat een mooie beoordeling. Fijn dat wij u al nieuwe klant bij ons mogen begroeten en dat u zo tevreden bent over de gehele afhandeling van uw bestelling. Wij proberen altijd onze levervoorwaarden netjes na te komen zo ook bij u. Normaal als er vragen zijn of het nu betreft de track en trace code, of een vraag over het gebruik van een product, een klacht etc. neem gerust altijd contact op met onze klantenservice. Zij proberen alle klanten zo goed en snel mogelijk te woord te staan en als ze ergens niet meteen antwoord op weten dan zoeken ze het altijd even uit. Belangrijk vinden wij dat we onze service tot een hoger level tillen en blijkbaar zijn we daar goed mee bezig. Zou u weer nutridrink nodig hebben dan weet u ons te vinden. Wij helpen u graag bij uw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
goede voorlichting en snelle levering
Mijn vrouw kan nu een stuk beter in en uitstappen
Alles was snel bezorgd en goed verpakt.
Positief!
Snelle levering. Ik ben tevreden.
Voor stoma patiënten een aanrader, geen rode huid meer rond de stomaplaat, door het dragen van dit artikel, loopt alles goed weg, bedant.
Beste Carla, Wat fijn om te lezen dat u bij ons het juiste product heeft gevonden en geen last meer heeft van rode huid rondom de stomaplaat dat is natuurlijk geweldig om te horen dat u daarmee bent geholpen. Wij bieden inderdaad diverse stomaproducten aan die moeten ondersteunen daar waar nodig. Hopelijk bent u zo tevreden dat als u de volgende keer stoma producten moet bestellen aan ons weer denkt. Ons team zit in ieder geval voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Makkelijk te installeren
Ik had een product besteld wat na het uitpakken niet compleet was. Gebeld naar de klantenservice die het probleem serieus namen en een snelle en goede oplossing aanboden. Kan menigeen bedrijf nog wat van leren.
Doordat t product niet gelijk geleverd kon worden werd de order geannuleerd en snel het geld terug gestort. Goede service dus.
Beste Wendy, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons bedrijf dat stellen we zeer op prijs. Het is inderdaad zo dat als wij een bestelling niet meteen kunnen uitleveren omdat het op het moment van bestelling niet voldoende meer voorradig is. Wij nemen altijd contact op met onze klanten in dit geval om samen te kijken wat we met de bestelling gaan doen bijv. annuleren, wachten of alternatief product. In uw geval dus annulering en terugbetaling van het aankoopbedrag. Wij betreuren het dat wij het bestelde product niet aan u hebben kunnen uitleveren maar wij hopen dat u zo tevreden bent over hoe wij u op de hoogte hebben gesteld dat wij u bij een volgende keer toch weer van dienst mogen zijn. Ons klantenserviceteam zit voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Bestelling tijdig geleverd en kwaliteit product zoals verwacht.
Heel tevreden over deze webshop. Ik plaats regelmatig een bestelling en elke keer wordt deze netjes en snel bezorgd.
Als je last hebt van je hadden,is dit een goed hulpmiddel. Je hoeft niet meer te wringen en het doekje is voldoende nat om te kunnen gebruiken.
Beste Angela, Wat fijn om te lezen dat u bij ons het juiste hulpmiddel voor u hebt gevonden namelijk de Handwringer. Het is inderdaad een geode uitkomst als je wat meer last hebt van je handen en bepaalde bewegingen een stuk pijnlijker zijn. De handwringer ondersteunt hierbij. Wij hopen dan ook dat dit hulpmiddel u voor de komende tijd met de alledaagse schoonwerkzaamheden kan ondersteunen. Daarnaast hopen wij als u de volgende keer als u een hulpmiddel zoekt dan ook weer aan ons denkt. Ons team staat in ieder geval voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld