Snelle / correcte verwerking bestelling / levering
Dit is nog eens heel prettig winkelen.
Prima service en snel
pantoffels zijn heel ruim . En de steunzolen voor mij heel goed .
Voor mijn moeder heb ik een staande papegaai achter haar bed en een beugel besteld. Papegaai geleverd en naar wens. Beugel was niet op voorraad. Toen kreeg ik een mail van Barbara omdat ik vroeg om een andere beugel die wel leverbaar was. Haar vraag was...waar wilt u hem voor gebruiken. Ik antwoordde dat wij hem op haar kast wouden monteren als extra hulpmiddel bij het opstaan. Iets om nog even aan vast te houden eventueel als dat nodig is. Antwoord....niet veilig, niet te leveren. Is een zware eikenhouten kast en we wouden hem door mijn broer die timmerman is aan die zware kast aan de zijkant monteren . Dat kon dus niet en geen oplossing. Jammer want was ook geen alternatief. Toen maar geld terug gevraagd. Antwoord....zodra we bevestiging hebben van annulering wordt het geld terug gestort binnen 5 dagen. Ik heb nog niks gezien maar zal vast komen toch? Ander bedrijf gebeld. Kwamen met een goede beugel en advies om te monteren. Ja dat is dan wel even een andere inslag....
Beste Karin, Dank u wel voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over het advies wat u heeft gekregen. Dat wij de vraag stellen waar u de beugel voor wilt gebruiken is vrij normaal zodat wij kunnen beoordelen of de beugel die u wilt bestellen geschikt hiervoor is. In het geval van de beugel waar u om vroeg kunnen we concluderen dat dit een wandbeugel is die op advies van de leverancier bevestigd moet worden op een muur en geen kast en dit is voor de veiligheid. Dit is ook zo aan u netjes uitgelegd. Wat wij vooral belangrijk vinden is de veiligheid van onze klanten en zo dus ook van uw moeder. Andere beugels die we aanbieden zijn ook niet bedoeld om te bevestigen aan een kast vandaar dat er ook geen alternatief kon worden aangeboden. Het kan best zijn dat een andere winkel wel een beugel heeft die hiervoor geschikt is en daarom zijn wij ook blij dat u er eentje heeft gevonden die wel bevestigd kan worden aan een kast. Nogmaals het is niet dat wij niet met u mee wilde denken want dat is wel gebeurd maar wij hebben een passend advies gegeven i.v.m. de veiligheid van uw moeder want wij zouden niet willen dat wij achteraf u aan de lijn krijgen dat er een ongeluk is gebeurd met haar. Wat betreft de terugbetaling dit hebben wij nagekeken en wij zien dat dit ondertussen al netjes is gebeurd. Nogmaals onze excuses dat wij u niet hebben kunnen helpen met het juiste product. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Product was goedkoper dan bij de concurrent en de bezorging was feilloos
Prima ervaring met de bestelling
Snelle levering en prima produkten
Als ik wat bestel, wordt dat snel en discreet in neutrale verpakking verstuurd. Beter kan ik het mij niet wensen.
Een zeer goede website in 1 woord klasse
ZEER SLELLE LEVERING EN GOEDE COMMUNICATIE
Ik bestel alleen nutridrink en dat wordt op tijd geleverd.
Beste Mieke, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en bij ons dan ook altijd uw nutridrinks herhaaldelijk besteld. teken dat we toch wel goed ons best doen. Het maakt absoluut niet uit dat u alleen nutridrink besteld hoor. Misschien kunnen wij u in de toekomst wel eens met een ander product helpen. U weet dan in ieder geval waar u terecht kan. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Had 2 maten schoenen besteld om te vergelijken. 1 maat was niet voorradig, dit werd telefonisch medegedeeld waarop wij tot een oplossing kwamen.
Beste Ineke, Wat fijn om te lezen dat het tevreden bent over onze service en het feit dat er meteen persoonlijk contact met u werd opgenomen toen bleek dat een paar schoenen niet voorradig waren. Dat is voor ons vrij normaal dat wij even contact opnemen met de klant zo kunnen we samen even overleggen wat te doen of te kijken voor een alternatief product. Wij willen tenslotte dat onze klanten tevreden zijn. Met u zijn we inderdaad tot een passende oplossing gekomen en dat is het belangrijkste. Wij hopen dan ook dat u zo tevreden bent over onze service dat u bij een volgende keer ook weer van dienst mogen zijn. Ons klantenservice team staat voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Is goed te gebruiken
Goede snelle levering
Mijn eerste bestelling voldeed ruimschoots aan de verwachtingen. Tot nu toe geen klachten over het geleverde materiaal.
Beste Dirk, Wat leuk dat u bij ons de eerste keer besteld heeft en dat dit zo goed bevallen is en dat het voldeed aan uw verwachtingen. Dat vinden wij natuurlijk super om te horen. Ook het feit dat u aangeeft dat u tevreden bent over het product. Wij hopen dan ook omdat u zo tevreden bent dat wij u ook bij een volgende bestelling van dienst mogen zijn. onze klantenserviceteam staat voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Kort en goed .Service special direct.
Had alles de andere ddag al thuis .snel en vriendelijk aan de telefoon
De dag na dat ik besteld heb kreeg ik de bestelling al geleverd. Ook niet onbelangrijk het artikel was €15 goedkoper als bij veel andere aanbieders
Beste Miek, Dank u wel voor mooie beoordeling dat stellen wij zeer op prijs. Wij proberen altijd zo goed mogelijke afspraken te maken met onze leveranciers zodat onze klanten hier voordeel van hebben en wij daardoor de prijzen vaker net iets goedkoper kunnen aanbieden als andere web shops. Tevens proberen wij de levertijden zoals vermeldt op onze website zo goed mogelijk na te komen. In enkele gevallen kan het wel eens net een dag langer duren door bijv. drukte bij PostNL. Gelukkig is het bij u allemaal netjes verlopen. Wij hopen dan ook dat als u de volgende keer weer een hulpmiddel zoekt u baan ons denkt. Onze klantenservice staat in ieder geval voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goede hoogte in te ontspannen en handig inklapbaar
- Bbrain Basic sprekende kalenderklok (Blauw) aangekocht - snelle levering - perfect werkend produkt - duidelijke nederlandse handleiding zit mee in de verpakking - eenvoudige bediening - nederlandse handleiding ook opgevraagd via www.Bbrain.eu en meteen toegestuurd gekregen in pdf formaat => Top service ! - zeer tevreden, een aanrader
Beste Rudi, Wat fijn dat u zo tevreden bent over de door ons geleverde BBrain Basic kalenderklok blauw. Dit is inderdaad een zeer mooi product. Deze sprekende klok kan voor de gebruiker zelf of zijn naasten helpen zelfstandig te blijven, helpen de dagelijkse routine te behouden en aan belangrijke afspraken of gebeurtenissen te herinneren. Zo heeft deze sprekende klok 20 vooraf ingestelde herinneringsberichten. Deze herinneringsberichten worden uitgesproken en verschijnen op de klok met bijbehorende plaatsjes ter verduidelijking. Ook kunt u uw eigen gepersonaliseerde herinneringsberichten opnemen om een vertrouwd gevoel te creëren. Het is dan ook een van onze meest verkochte klokken op dit moment. Fijn dat u er tot nu toe goede ervaringen mee heeft. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Kreeg goed advies voor een aan te schaffen rolstoel, die slechts af enorme gebruikt wordt, maar wel meegenomen moet kunnen worden in een auto
Beste Els, Wat fijn dat u ons tevreden bent over het advies wat u van onze klantenservice heeft gekregen om de juiste rolstoel aan te schaffen. Onze klantenservice probeert altijd samen met de klant te bekijken welk product het meest geschikt is door o.a. vragen te stellen waar u iets voor nodig heeft, de situatie thuis/buitenshuis, welke voorwaarden de klant vindt waar het product aan moet voldoen en nog veel meer. uiteindelijk komen we dan tot een of misschien wel meer producten die van toepassing zouden kunnen zijn. Door de ervaringen die onze klantenservicemedewerkers hebben met onze producten kunnen zij daarin dan ook in een goed advies voorzien. Voordeel is inderdaad dat u alsook onze andere klanten het juiste product in huis halen om daar dan ook gebruik van te maken zoals ook in uw geval. Zou u de volgende keer misschien weer op zoek zijn naar een passend hulpmiddel dan helpen wij u weer graag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
mijn ervaring is zeer goed, snelle levering en heel vriendelijk personeel
Zeer effectieve producten en top service.
Snelle reactie. Goede oplossing, goed meegedacht.