Voor de tweede keer besteld en weer super tevreden. Levertijden komen ze na en service is top. Volgende keer zal ik ook weer hier bestellen.
Wij zijn heel erg tevreden met het hulpstuk om de douchekop in te hangen, waardoor we veel gemakkelijker kunnen douchen. Een pluspunt vooral de stevige bevestiging die je met gemak op de muur kan vastzetten. Er komt geen boor aan te pas, super!!
aankoop vlot en vlug verlopen
Alleen de verpakking was lichtelijk idioot. Een wandelstok in een doos zo onwijs groot dat er wel 6 stokken( in hun eigen doos) in gepast hadden.
Beste Anna, Wij begrijpen uw opmerking over de verpakking helemaal. Wij proberen onze verpakkingen aan te passen naar onze producten maar verpakkingen zijn duur en wij proberen dan ook naar de opties te kijken die voordelig zijn. Natuurlijk proberen wij ook aan het milieu te denken. Het kan voorkomen dat als in ons depot een bepaald formaat niet meer voorradig is dat zij andere verpakking nemen omdat wij het product zo snel mogelijk bij de klant willen krijgen want anders komen wij onze leverbelofte niet na. Natuurlijk nemen wij uw opmerking mee en het is ook fijn dat u dit aangeeft want hierdoor kunnen wij alleen maar onze service verbeteren. Wij hopen dat u voor de verdere rest tevreden bent en dat geeft u aan van wel dus dan helpen wij u graag eventueel bij een volgende aankoop. Onze klantenserviceteam staat voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zoals gezegd, goede service en snelle levering
Hele fijne schoenen, snelle levering. Mijn moeder is er zeer tevreden mee en hield ze direct aan.
Voor de rest geen mening
Zoals gewend duidelijke presentatie van de aangeboden artikelen. Gemakkelijk bestelsysteem, zeer goede info over het orderverloop. Snelle levering, kortom: perfect, ga vooral zo door!
mijn ervaring met de onderneming ervaar ik als zeer goed en ben dan ook zeer tevreden.
Goede telefoon verbinding, vakkundig advies, vlotte afwerking.
Bestelling snel en goed afgeleverd
snelle bezorging en goed product ,zoals omschreven
zeer goed
Wij zijn heel tevreden over Hulpmiddelenwereld. De producten worden discreet, snel en goed verpakt bezorgd.
Na foute levering fantastisch geholpen. Zulke service maak je niet snel mee. Bedankt.
Prima, snelle levering. Product bleek voor mij helaas niet geschikt. Makkelijke retourzending. Mooi bedrijf. Heb de catalogus die bij de zending zat maar wel goed bewaard.
De rolstoel is op tijd geleverd, was zeer goed verpakt .
Beste Linda, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij proberen onze producten altijd zo goed mogelijk te verpakken zodat deze producten natuurlijk ook in goede staat bij de klant worden bezorgd. In geval dat een product niet goed wordt afgeleverd of er bijv. iets ontbreekt, raden we altijd aan om contact op te nemen met onze klantenservice zodat we eventuele problemen zo snel mogelijk kunnen oplossen. De klant staat centraal bij ons en deze willen wij graag tevreden houden. Bij u is alles volgens plan gelopen en u heeft u bestelde rolstoel in goede orde ontvangen. Wij hopen dat u zo tevreden bent dat u eventueel bij een volgende keer als u een hulpmiddel nodig heeft weer bij ons terecht komt. Onze klantenservice staat in ieder geval voor uw klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Uitgebreid assortiment, uitstekende klantenservice die naar je luistert en je goed adviseert. Ga zeker vaker hier bestellen.
We kregen een goed product geleverd
Geleverd zoals beloofd
Snel geleverd (volgende dag) tegen een goede prijs.
Beste Jos, Wat fijn dat wij lezen dat onze service zelf beter is als u zelf verwacht had. dat is een mooi compliment. Wij proberen natuurlijk onze aan onze voorwaarden zo goed mogelijk te doen o.a. snelle levering, goede prijzen etc.. wat betreft de prijzen; we proberen altijd zo goed mogelijke prijsafspraken te maken met onze leveranciers zodat u als klant daar natuurlijk ook voordeel van heeft. Wij hopen dan ook dat wij u door onze goede service u ook weer bij een volgende bestelling van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Super aardige mensen met een geweldig stuk service
Keuze mag uitgebreider.
Beste Armand, Fijn om te lezen dat u ons een fijn bedrijf vindt dat horen we natuurlijk heel graag. U geeft aan dat u wel vindt dat het assortiment wat uitgebreider mag. Wij bieden in onze ogen al een vrij groot assortiment aan en natuurlijk wordt dit ook steeds uitgebreid met nieuwe hulpmiddelen die op de markt komen en binnen ons concept passen. In het geval dat u iets specifieks mist, kunt u ons dit altijd laten weten wie weet dat wij het in het assortiment kunnen opnemen. Klanten mogen gerust met ons meedenken dat stellen wij zeker op prijs. Dus laat het ons gerust even weten wat u graag in ons assortiment erbij zou willen hebben en wie weet. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld