In vergelijking met andere leveranciers goede prijs. De korting kon ik echter niet verzilveren, omdat dit leekt te gelden voor een selectie van producten en niet voor alles. Maar evengoed een prima prijs en snel en discrete levering
De bestelling zat goed verpakt is goed afgeleverd.. en het was ook snel dus tot op heden zeer tevreden!
Het cijfer zegt op zich genoeg!!!!!
Snelle levering van producten.
De kop zegt t al. Ik ben tevreden en kan deze winkel aanbevelen.
Mijn ervaring is dat jullie gaan prima te werk gaan.
Makkelijk te bestellen en snel geleverd en dat vind heel fijn gezien mijn le tijd.
De bezorging was snel en netjes! Erg naar wens!
Prijs kwaliteit in orde Snelle verzending
Ik bestel vaker bij julie en blijf bestelen
Prima eerste ervaring. redelijk snelle en goed verzorgde levering van uitstekende producten
Webshop en product. Snel geleverd en is de hemel op aarde, zonder overdrijven.
Zie hierboven
Goede service, en keurig thuisbezorgd.
Klasse
Mooi afgewerkte wandelstok En snelle levering
Goede spullen voor redelijke prijs
Jullie hebben ruime keuze met aantrekkelijke prijzen, ook de levering loopt correct en wordt netjes bij de buren geleverd indien niet thuis
Snel afgehandeld, goed ingepakt, goede digitale communicatie
Snelle en goede service!
Vlugge service ! En een goede levering !
Bij personeel, communicatie en betrouwbaar grid moet ik iets kiezen. Ik heb geen van drieën nog ervaren
Meerdere keren besteld en alle keren goed en snel bezorgd
Goede telefonische ondersteuning
Snelle levering, goed en voordelig!
4 Weerhuisweg
Maastricht 6226 NC