Prima verlopen.
Mooie brochure ontvangen vlgs afspraak
Het opzoeken en bestellen is makkelijk. Maar ook de hulp die online geboden wordt is fijn mocht je dat nodig hebben.
Snelle levering, klantgericht, klantvriendelijk. Goede artikelen voor een prima prijs. En een geweldig assortiment aan artikelen. Deze winkel is een echte aanrader .
Levert goede producten en keurig op tijd. Prima zo.
nvt
geen opmerkingen
Het enige minpuntje was, een heel klein pakje tape in een hele grote doos. Beetje onnodig vond ik.
Goede communicatie, snelle levering
Het woord zegt alles. Als het op is bestel ik weer
Nog nooit problemen gehad, goede producten, en snelle levering, Super !
Fijn dat ik altijd op hulpmiddelen wereld kan rekenen. Vrijwel altijd nutridrink op voorraad.
Snelle levering en goed product.
Groot assortiment praktische hulpmiddelen. Gemakkelijk te bestellen en vlot volgens afspraak geleverd.
IK BEN ZEER TEVREDEN OVER DE LEVERING DIE IK KREEG EN BESTELDE NU IK INCONTINENTIE HEB. HET IS GEEN LACHERTJE. HOE GERAAK IK DAARVAN AF, GELUKKIG IS ER TENA NIGHT! DANK U AAN ALLEN DIE MIJ HELPEN !
Heb het product nog niet gebruikt door nog wat voorraad. Kan dààr dus nog niets over zeggen, maar de bezorging was keurig.
Het voert erg ver om na slechts een aankoop tal van vragen te beantwoorden.
Bezorging goed en snel goeie spullen
duidelijke site snelle levering
Opmerkelijk want ik heb nu moeten zoeken.
Voordelig, correct en vlug
Bestel nooit meer iets via Hulpmiddelenwereld, eerst en laatste keer.
Beste R. Waltmans, Heel vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over ons, Wij gaan even met u telefonisch contact opnemen om te kijken samen met u naar een gepaste oplossing. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Super service snel en netjes
Goede ervaring zowel met product als service
4 Weerhuisweg
Maastricht 6226 NC