goede service
Mijn incontinentie-materiaal van Tena zijn extra voordelig bij grotere hoeveelheden. De levering in neutrale verpakking is snel, zeer snel zelfs. Toen eens 10 pakken niet voorradig waren, werd ik keurig gebeld of ik een weekje kon wachten. Zo niet, dan zouden reeds 8 pakken voorruit geleverd worden.
Uitstekende webshop.
Snelle en goede levering.
Mooie en fijne schoenen lopen lekker. Snel geleverd.
Meerdere keren iets besteld en tevreden over de snelle levering.
Punctuele organisatie waar je op kunt bouwen. Zal hem zeker aanbevelen.
Na bestelling wordt er snel en discreet bezorgd. Uitstekend materiaal.
Prima producten en snelle levering
Precies wat ik gezien had bij vrienden, snelle levering zeer goede kwaliteit.
Ik heb de pillen popper gekocht Ik had steeds zoveel pijn in mijn handen met mijn medicatie uitzetten en de pillen uit de blisterverpakking te krijgen. En per toeval zag ik hem in de reclame op fb voorbij komen hem gelijk besteld . Had hem binnen 2 werkdagen binnen en dus gelijk kunnen gebruiken bij uitzetten van mijn weekloon. En mijn handen zijn er erg blij mee en ik dus ook geen pijn
Volgens verwachting
juiste materiaal voor mijn behoefte
Doe zo verder.
De producten zijn snel geleverd. De wasband bevalt goed, maar de lotion verdeler bevalt niet. Zou het ‘t liefst retour sturen maar doordat ik het 1 x gebruikt heb weet ik niet of ik dat retour kan sturen en heb ook de originele verpakking miet meer.
Beste Ineke, Dank u wel voor uw beoordeling. Wij hebben even persoonlijk contact met u opgezocht m.b.t. de wasband die niet bevalt. Helaas kunnen wij geen gebruikte producten retournemen want dit product kunnen wij dan ook niet meer opnemen in onze voorraad wat wel begrijpelijk is. Belangrijk is ook altijd een de verpakking van een product te bewaren zodat als men iets wilt retourneren dit in originele verpakking gebeurt. Onze tip, lees altijd vooraf bij een aankoop de retourvoorwaarden door zodat men niet voor verrassingen komt te staan en goed geïnformeerd is over de mogelijkheden van retoursturen. Gelukkig begreep u de situatie. Gelukkig wel dat u heel tevreden over de wasband. Hopelijk ondanks dit voorvalletje dat wij u toch bij een volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team hulpmiddelwereld
Ik ben al een tijdje bij hulpmiddelwereld bestel ik altijd mijn spullen. En goedkoper heel blij mee.
Probleemloos bestellen , betalen en het pakket daags nadien ontvangen
Beste Stephaan, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Altijd fijn om te horen als klanten tevreden zijn over het verloop van hun bestelling van a t/m z. Wij proberen altijd de afspraken zo goed mogelijk na te komen en het bestellen zo eenvoudig mogelijk te houden. Zouden er vragen zijn dan zit er altijd een ervaren klantenserviceteam klaar om u hierbij te helpen. Dus graag tot ziens bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goede en snelle service.
De bestelde producten worden op tijd geleverd
Alles vlot verlopen - bestellen, betalen en levering prima in orde.
Alles goed behalve bezorging Post.NL. Pakketje op verkeerde adres afgeleverd terwijl juiste adres vermeld was. Kregen dit pas en later van mensen die een stuk verder woonden.
Beste Grissen, Dank u wel voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat uw pakket niet netjes door PostNL is afgeleverd bij u thuis terwijl het adres wel correct was. Gelukkig dat de mensen die het in ontvangst hebben genomen het alsnog bij u hebben afgeleverd maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij gaan in ieder geval hier en melding maken bij PostNL zodat zij intern dit even kunnen oppakken want dit is absoluut niet de bedoeling. Wij zij al blij om te lezen dat u uw bestelling in uw bezit heeft. Stel dat er vragen zijn omtrent levering of anders schroom niet om contact op te nemen met onze klantenservice, wij helpen u altijd graag verder. Laten we er maar vanuit gaan dat dit eenmalig is geweest en een volgende bestelling netjes bij u thuis wordt afgeleverd. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zie vorig antwoord. Ik maak dit alles bekend aan vrienden en familie!
Beste Pierre, Dank u wel voor dit mooie compliment dit bezorgt een hel grote glimlach op ons gezicht. Wij proberen natuurlijk al onze klanten de beste bestelervaring te geven o ook bij u en dat is gelukt. Fijn als u reclame voor ons wilt aken bij vrienden en familie dat stellen wij zeer op prijs want tenslotte is de mond op mond reclame het allerbeste. Graag helpen wij u alsook uw vrienden en familie dus tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
4 Weerhuisweg
Maastricht 6226 NC