Je kunt gewoon je vorige bestelling herhalen en ook aanpassen. Is handig en voordelig.
Beste Anky, Bij Hulpmiddelwereld proberen we de bestelervaring aan te passen aan de wensen van zoveel mogelijk klanten, u bent er gelukkig heel tevreden over. Als u tips heeft om het nog beter te maken dan horen we dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
bestelling werd gewoon goed en op tijd geleverd
Ik kan kiezen uit een overzichtelijke lijst van artikelen tegen een redelijke prijs , en ook nog een snelle levering en uitstekende service .
Prima producten, snelle levering,iedereen staat klaar om vragen te beantwoorden, fijn adres
Goed. Advies en snelle levering!
Kreeg track en trace Zag dat t niet verzonden was Dinsdag besteld Duurde n week…..
Beste mevrouw Onings, Zoals eerder vandaag telefonisch besproken proberen we altijd zo goed en snel mogelijk te leveren. In de meeste gevallen gaat dat zoals verwacht maar we blijven afhankelijk van de post en in enkele gevallen kan daar wel eens vertraging zijn. Bedankt nogmaals voor uw toelichting. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Original anmeldelse
Laatste keer twee items besteld waarvan 1 zeer snel geleverd werd en de tweede niet op voorraad is en nog hopelijk snel word nageleefd. Verder altijd goed en snel verzeord
gevraagde eenvoudig te bestellen, snel geleverd, mooie prijs
Ik bestel voor mij moeder en dan is het echt heel vervelend als er niet een retourlabel bij zit. Het kost mij extra tijd geld en moeite om een retour uit te moeten printen terwijl ik geen printer heb. Ik kan daardoor 1 seek later dit retourneren. Heel vervelend en niet van deze tijd. Gr Henrieke Boeringa
Beste Henrieke, Vervelend dat u deze ervaring bij Hulpmiddelwereld heeft. Om te voorkomen dat u in de toekomst weer iets soortgelijks heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. We kunnen u dan helpen met een oplossing. In dit geval had u het retouradres duidelijk op de omdoos kunnen schrijven en het bestelnummer in het pakket toevoegen, dat hoeft niet geprint dus mag ook geschreven zijn. Graag zien we uw pakket tegemoet, we zullen deze dan beoordelen en verder afhandelen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zeer prettig en deskundig advies en antwoord op mijn vragen. Vriendelijke medewerkers die weten waarom de vragen gesteld worden en zich inleven in de situatie. In een woord chapeau.
Beste Nellie, Wat een mooi compliment voor onze klantenservice. Ons streven is dat zoveel mogelijk klanten ook deze ervaring met ons hebben. We wensen u alvast een heel fijn weekend en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Niks te klagen
De ervaring is goed ik ben over alles tevreden . ik heb 5 verbanden per dag nodig . Dat zijn er per week ,maand een heel hoop kan er iets a de prijs gedaan worden. Ik wacht op een antwoordt. Gr. Vandijck Louis
Beste Louis, Nogmaals bedankt voor uw reactie. Zoals net besproken zullen we over een maandje opnieuw contact met elkaar hebben. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik ben er heel blij mee en het is niet duur dus betaalbaar voor iedereen. Zo heb je het besteld en binnen een paar dagen heb je het al binnen dus ik ben er blij mee als ik het bij mijn apotheek haal dan ben ik zeker de helft meer kwijt dus dank hiervoor.
Beste Brigitte, Fijn dat u na ons contact uw review heeft herzien en hopelijk tot een volgende keer in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Original anmeldelse
Mijn diëtiste had deze besteld in plaats van chocolade. En ze wist niet dat ik allergisch was van aardbeien terwijl het eerste wat een diëtiste hoort te weten of iemand ergens allergisch van is. Heb gebeld maar word niet geruild en ze hadden geen andere soort. Ik vind het een schande maar wie ben ik. Ze willen tegenwoordig alleen maar geld verdienen maar de mensen zelf worden vergeten. Ach je bent toch al 65 en het kan mij niet bommen dat je de pijp uitgaat.Al bij al ben ik al een jaar bezig met bijvoeding en als jullie weten dat ik 12 chemo's een alvleesklierkanker heb ondergaan en van de 76 kilo naar de 49 ben gegaan dan weet je het wel operatie geslaagd patiënt ..... daar komt het tegenwoordig op neer.
Sedert mijn eerste besgtelling ben ik zeer tevredenen kan dus niets anders toevoegen
Wij vragen en jullie leveren altijd snel en compleet.
Mijn ervaringen zijn zeer positief.
Zodra ik contact heb voor een bestelling is het personeel bijzonder behulpzaam. Is iets niet op voorraad laten zij het weten dat gebeurd niet overal. Blijf mijn bestelling daarom bij hulpmiddelwereld.
Het zitkussen voldoet prima, de verpakking met een minimaal dun plastic zakje was beschamend. Er zaten al wat scheuren in, gelukkig niet in de eigen verpakking van het kussen.
Beste Jan, Vervelend dat de verpakking niet netjes was maar gelukkig heeft het artikel daar niet onder geleden. Mocht u in de toekomst hinder ondervinden van een bestelling dan kunt u het best contact opnemen met onze klantenservice, we proberen u dan zo goed mogelijk te helpen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle en goede levering
perfect geregeld
Meerdere keren een bestelling geplaatst en elke keer werd elke bestelling prima afgehandeld.
Mijn bestelling was via internet niet goed doorgekomen maar via de klantenservice heel vriendelijke verder afgehandeld.
Beste Judith, Fijn om te zien dat uw bestelling goed hersteld is door onze klantenservice. Er kan natuurlijk altijd iets misgaan, onze professionele klantenservice is ervoor om er dan voor te zorgen dat we het zo goed mogelijk herstellen en meestal lukt dat zoals bij u. Hopelijk gaat een volgende bestelling in 1 keer goed, anders weet u ons te bereiken. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
4 Weerhuisweg
Maastricht 6226 NC