goede service en levering.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, is zeker aan te bevelen.
Beste Marga, Bedankt voor uw lovende woorden. Bij Hulpmiddelwereld streven we ernaar om elke dag een zo goed mogelijke service te bieden. Behalve telefonisch zijn we ook per mail goed bereikbaar, zo kunt u ons ook buiten kantooruren vragen stellen waar we binnen 1 werkdag op zullen reageren. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Bij elke bestelling bij Hulpmiddelwereld errast mij de snelle levertijd ende goede kwaluteit van het gekochte.
Na contactname over een product werd er op een gepaste manier snel gereageerd. Zeer betrokken en behulpzaam. Er werd ook direct gevolg gegeven aan wat er telefonisch afgesproken was . Ik ben zeer tevreden over de service.
Beste Georgina, Fijn om te lezen dat u onze klantenservice zo waardeert. We proberen altijd zo goed mogelijk mee te denken met onze klanten. We hopen dat u in de toekomst weer aan ons denkt als we u ergens mee van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team hulpmiddelwereld
Snel en efficiënt
loopt van een leien dakje
Account aanmaken is zo gebeurd. Ik moest nog wennen aan de idealbetaling . Goede telefonische hulp.
Beste Britt, Bedankt voor uw positieve reactie. Als we u in de toekomst ergens mee kunnen helpen kunt u ons altijd bellen of mailen. Met vriendelijke groet, Team hulpmiddelwereld
Prima was zo geregeld
bij de laatste bestelling was er wel een fout ik had besteld tena max en heb gekregen tena discreet protect mvgvangestel
Beste Ingrid, Dank u wel voor uw beoordeling. Vervelend dat bij de laatste bestelling het niet helemaal goed is gegaan en dat u een ander product heeft ontvangen onze excuses daarvoor. Wij zien wel dat u hiervan geen melding heeft gemaakt bij onze klantenservice. Klopt dit? Wij raden u dan ook aan om even contact op te nemen met hun zodat zij even met u kunnen overleggen om alsnog het juiste product op te sturen of te kijken naar een andere oplossing en anders nemen wij wel even contact met u op wij spelen het in ieder geval even door. Wel zijn we blij dat u toch ieder keer weer kiest voor Hulpmiddelwereld als vaste klant dat stellen wij zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld Met vriendelijke groet, team Hulpmiddelwereld
De bestelling wordt altijd netjes bezorgd en ook nog eens snel. Misschien wel een tip, ik bestel altijd probiotica, dat zit altijd in een hele grote doos waar eigenlijk wel 8 doosje probiotica in kunnen, is zonde van de verpakking, misschien kijken of het in een kleinere doos kan.
Beste Denice, Wat fijn om te lezen dat u bij ons vrij regelmatig besteld en wij u tot onze vaste klanten mogen rekenen. Wij begrijpen uw opmerking m.b.t. de verpakking voor de probiotica helemaal. In veel gevallen wordt deze in een te grote doos verpakt dan wat je zou verwachten gezien het formaat van de verpakking van desbetreffend product. Uw opmerking wordt dan zeker op prijs gesteld. Wij zijn momenteel bezig om de verpakkingen onder de loep te nemen en te kijken waar wij aanpassingen in moeten gaan doen. Dis wij zijn er mee bezig maar wij zijn altijd blij als klanten suggesties doen alleen zo kunnen wij onze service verbeteren. Dus hopelijk snel krijgt u uw bestelling in een kleineer verpakking. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Alles is verlopen volgens beschrijving in de advertentie
Al jaren ben ik klant bij Hulpmiddelenwereld. Slechts één keer is er een kleine vergissing gemaakt en die was nog in mijn voordeel.
Beste Ineke, Wat fijn dat u zo tevreden over ons bent en daardoor al jaren klant bij ons. Dat waarderen wij enorm. Wij proberen altijd zo goed mogelijk alle bestellingen te verwerken en te verzenden. Natuurlijk kan er altijd wel eens iets mis gaan dat is menselijk maar wij doen er dan altijd alles aan om het voor de klant zo goede mogelijk op te lossen zo ook bij u die ene keer. Laten wij er in ieder geval nog wat jaren bijkomen dat wij u kunnen helpen met het voorzien van onze producten. Ons klantenserviceteam zit er al klaar voor. Met vriendelijke groet, Gini Ackermans
Correcte en snelle afhandeling van de bestelling en snelle levering. Zer betrouwbaar.
Makkelijke website, snelle en correcte service
sorry mag het niet terug sturen, het is heel lelijk en te groot en enorm slecht afgewerkt ,heb de band uit de verpakking gehaald bekeken en weer in de verpakking gedaan. Toen kwam ik erachter dat een stoma onderdeel niet meer terug genomen word. Ben ik tevreden ? Nee dus. Marian Leurs
Beste Marian, Wij hebben even met u contact opgenomen over bovenstaande kwestie omdat wij het toch wel vervelend vinden zoals u ervaart. Wij hebben u gevraagd om even enkele foto's van het product te sturen zodat wij even kunnen beoordelen maar helaas niets ontvangen waardoor wij deze kwestie niet kunnen beoordelen terwijl wij dit wel graag willen doen want wij nemen u als klant zeker serieus. Wij hopen alsnog deze foto's te ontvangen zodat wij even deze kwestie verder kunnen beoordelen en kijken naar een passende oplossing voor u. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld Beste Marian, Dank u wel voor uw beoordeling. jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over ons retourbeleid. Wij gaan even persoonlijk met u contact opnemen om de kwestie even te bespreken en te kijken hoe wij dit voor u kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
ik ben ontzettend goed geholpen toen ik kaarten voor mijn bejaarde zieke moeder kocht voor mijn verjaardag zodat ik mijn moeder toch iets kan geven als wij taart eten ik ben hier er tevreden mee
Beste Jolanda, Wat fijn dat u zo tevreden bent over ons en dat wij hebben kunnen bijdragen om het verjaardagsfeestje van uw moeder te doen slagen met een passend cadeau. Wij hopen dat ze er blij mee is en dat de taart heerlijk gesmaakt heeft. Wij proberen al onze klanten zo goed mogelijk te helpen en doen daarvoor ons uiterste best. service staat bij ons op nummer 1. Zou u weer een cadeautje nodig hebben of anders dan weet u ons te vinden. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Gemakkelijke site en duidelijk proces om het benodigde te bestellen. Ik ben super tevreden.
Online gezocht en wederom bij hulpmiddelwereld uitgekomen. Besteld,alles netjes ingepakt en snel bezorgd.
Makkelijk bestellen en volgens afspraak geleverd. Zo hoort het.
Alles goed verpakt
Snelle bestelling en goed geprijst
Door het product Attends soft2 normal voor dagelijks gebruik is het goed om naar de prijs te kijken. Dit product is scherp geprijst waardoor er voor Hulpmiddelwereld is gekozen. Wat me echter verbaasde is de snelheid waarmee de bestelling, communicatie en bezorging is afgerond, namelijk binnen 24 uur en ook nog op de zaterdag afgeleverd. Een fijne, prettige en verassende 1e kennismaking met Hulmiddelwereld. Top!! Alida Rewijk
Beste Alida, Wat fijn om uw ervaring te delen en te zien dat u de eerste keer bij ons heeft besteld en zeer verrast bent over de afhandeling van uw bestelling en de snelle levertijd. Wij proberen altijd onze levertijden zo goed mogelijk na te komen. verder proberen wij ook onze producten voor zo aantrekkelijk mogelijke prijzen aan te bieden wel zijn wij hierin afhankelijk van de prijsafspraken met onze leveranciers. Blij om te lezen dat u zo verrast bent met de kennismaking met ons bedrijf. Wij hopen dan ook dat wij u nog veel vaker mogen verrassen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
4 Weerhuisweg
Maastricht 6226 NC