Ben zeer tevreden. Bestellingen worden snel verzonden. Goede materialen waar ik zeer blij mee ben.
Dit product gekocht voor mijn zwager Cor. Beide familieleden zijn erg ziek. Zorgverzekering verplicht je hoelanger hie meer zelf te betalen. Uw product is authentiek en veeeeeel voordeliger. Snelle bezorging. Helemaal TOP.
Beste C., Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Wij weten dat zorgverzekeraars ieder jaar hun voorwaarden voor vergoed zorg aanpassen en dat het kan zij dat men niet meer in aanmerking komt voor vergoeding. gelukkig zijn wij er dan ook nog om eventueel deze producten aan te bieden. Fijn om te lezen dat u bij ons een authentiek product heeft gevonden en dan ook nog eens goedkoper dat is dan een mooie meevaller. Wij wensen in ieder geval beiden familieleden veel beterschap toe en kunnen wij u in de toekomst weer ergens mee helpen dan doen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Altijd netjes op tijd,en gunstig geprijst
Iedere bestelling die ik daar heb gedaan, is altijd tot tevredenheid uitgevoerd.
Beste Sophia, Dank u wel voor deze beoordeling. Wij zijn blij met u als vaste klant want dat betekend dat wij absoluut iets goed doen waardoor u besluit om iedere keer weer opnieuw bij ons te bestellen en dat waarderen wij enorm. Graag helpen wij u dan ook bij de volgende bestellingen die nog gaan volgen. Ons klantenserviceteam zit er in ieder geval klaar voor. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle omruil bij bestellen onjuiste maat, goed advies en snel geld retour. Goede snelle communicatie.
Beste Allarda, Dank u wel voor uw beoordeling daar worden wij blij van om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en snelheid van handelen. Het kan altijd zijn bij producten die in maten worden verkocht dat een maat niet past en omgeruild dient te worden. Bij ons kunt u altijd aangeven dat u iets wil retourneren en dan graag omgeruild wilt zien. Na ontvangst maken wij het dan ook in order voor u om de andere maat te laten versturen. In geval van retour zenden zonder omruiling zullen wij altijd zorgen dat u het aankoopbedrag netjes krijgt gecrediteerd. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk en juist hierover te informeren zodat u weet wat u kunt verwachten. Jammer dat u het product heeft moeten retourneren. Wie weet kunnen wij u bij een volgende keer toch weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Constante goede en snelle service
Beste Joyce, Dank u wel voor de mooie beoordeling. Wij begrijpen dat u een vaste klant bij ons bent dat is fijn om te lezen want dan bent u ook echt tevreden over ons bedrijf en de geboden service. Fijn om te zien dat u onze service als constant beschouwd dan doen we toch echt iets goed. Graag helpen wij u ook bij uw volgende bestellingen en ook dan zorgen wij weer voor een uitstekende service. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goed.snelle levering
Snelle levering, goed verpakt, goede communicatie
Mijn ervaring is ruim voldoende. Henk van Tilborg. 0641001950.
Beste H., dank u wel voor uw beoordeling. Wij begrijpen dat u niet geheel tevreden bent over de bezorging van uw bestelling. Wij gaan even persoonlijk met u contact opnemen en kijken wat er aan de hand is en natuurlijk op een passende manier met u oplossen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Original anmeldelse
Mijn ervaring is slecht . Henk van Tilborg. 0641001950.
Heel simpel bestellen, goeie productinformatie op de site en snellel levering met zelden een misser
Beste Corrie, Dank u wel voor uw beoordeling en fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij proberen het bestelproces op onze website inderdaad zo makkelijk mogen te houden zodat u het bestelproces zo snel mogelijk kunt doorlopen daarbij proberen wij ook onze levertijden zo goed mogelijk te handhaven. het kan natuurlijk altijd voorkomen dat eer wel eens iets misgaat want tenslotte werken wij met echt mensen maar wij doen ons best om deze altijd zo goed mogelijk te voorkomen. Maar gaat er iets mis neem dan altijd even contact met onze klantenservice zij kunnen dan kijken hoe wij dit voor u het beste kunnen oplossen. Graag helpen wij u ook weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ben zeer tevreden over hulpmiddelwereld, ook heel discreet
Erg blij met de goede prijs en de snelle levering van onze bestelling elke keer!
Beste Ellis, Dank u wel voor uw beoordeling daar worden wij vrolijk van. Fijn om te lezen dat u bij ons een vaste klant bent en dat u iedere keer tevreden bent over onze service, onze prijzen maar ook onze snelle leveringen. Wij proberen altijd onze prijzen en assortiment zo aantrekkelijk te houden voor onze klanten. natuurlijk zijn wij hierin wel afhankelijk van onze leveranciers. Wat betreft de leveringen wij proberen de aangegeven levertijden zo goed mogelijk te handhaven met uitzonderingen daar gelaten denk hierbij aan backorders, vertraging bij PostNL door drukte etc.. Gaat er iets niet geheel naar wens dan meldt u zich altijd even bij onze klantenservice zij kunnen dan samen met u kijken wat er aan de hand is en hoe wij iets kunnen oplossen zodat u alsnog weer tevreden bent. Graag zien wij u volgende bestelling tegemoet. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snel verzonden, artikelen maat keuze voor een lage prijs.
Van bestelling tot levering gaat alles naar wens.
Het is voor mij wel steeds zoeken maar het luks nog steeds
Beste Jan, Dank u wel voor uw beoordeling. Indien u iets niet vindt op onze website, vragen heeft oftewel hulp nodig heeft bij het bestellen dan kunt u altijd onze klantenservice bellen zij helpen u graag verder. Heel vaak kunnen zij u van op een afstand helpen ook met het plaatsen van een bestelling via onze website en anders kunnen zij altijd nog de bestelling voor u verwerken. En vindt u iets niet op onze website dan kunnen zij altijd kijken of wij het product wel of niet in ons assortiment hebben. Dus bij twijfel trek aan de bel bij onze klantenservice zij helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goede communicatie. Ontvangen product ook super. Nog sneller geleverd dan verwacht.
Positief
Snelle levering.
alle bestellingen binnen de volgende dag afgeleverd!
Zeer ruim aanbod van artikelen. Zeer klantvriendelijk en deskundig personeel. Als je belt met een probleem, men neem de tijd om dit op te lossen. Echt een winkel waar je graag terugkomt, zeer aan te bevelen. Voor mij een topper.
Iedere keer opnieuw snel geleverd en is er iets nierop voorraad dan wordt je hier netjes van op de hoogte gesteld kan menig bedrijf nog iets van leren.
Vanaf mijn bestelling tot de levertijd, gaat het altijd heel goed.
Is goed verlopen,het product zou pas eind van de maand zijn,maar was al 2 weken eerder.
4 Weerhuisweg
Maastricht 6226 NC