supersnel verzending

goedkoop super tevreden met me koop

Snel en goed

Mijn parfum is snel geleverd en was ook goed verpakt. Top!!

snel ontvangen en gewoon goed geregeld

I ordered a perfume that could not find anywhere else. I literally went to all perfume stores in Maastricht and it was not available. Delivery time was just two working days. There was a massive discount on it so the price was perfect! I’ll only use this website for future perfume-shopping. Highly recommended.

Goedkoop en goed

Waren de goedkoopste verkoper van mijn parfum, moest iets langer op levering wachten (5 dagen met weekend er tussen) maar verder niets te klagen.

Snel binnen en alles naar verwachting

Product vrij snel in huis ontvangen en alles is naar verwachting, super 👍.

Snel goed niet duur

Alles klopt

Snelle levering!

PERFECT!

Prima, snel geleverd...

Snelle levering en scherp geprijsd!

Snelle levering en scherp geprijsd! :-)))

Goed product

Levering naar verwachting, kan alleen sneller. Duurde drie dagen.

Goeie service

Moest iets langer wachten dan gepland maar klantenservice is echt top! Binnen een dag geleverd en iets extra’s gekregen. Top service!

Overzichtelijke site, snel besteld, mooie prijzen en snelle levering

Scherpe prijzen en ruim assortiment.

Wij waren op zoek naar Sexy Amber 185 ml. Nergens op voorraad, echter bij Goedkoopparfum24 wel verkrijgbaar tegen een scherpe prijs.

Uitstekend !!

Wij bestelden twee Davidoff Champion rood omdat deze nergens te krijgen is (helaas) maar volgens de website was deze hier wel. Helaas was er echter maar één te verwerven voor Goedkoopparfumerie24.nl. Ik werd keurig gebeld om mij te melden dat ook zij er helaas ook maar één konden vinden. Deze zou opgestuurd worden en de helft van de prijs zou teruggestort worden. Binnen twee dagen was de ene flacon om huis en het geld teruggestort . Okay één minder dan gewenst maar wel keurig afgehandeld !!

Perfecte prijs en super kwaliteit!!

Bij Ici Paris en Douglas heb ik 30 jaar de dubbele prijs voor hetzelfde produkt betaald of soms wel meer buiten een aanbiedingsprijs om! Geweldig verpakt en snelle levering. Blij dat ik jullie gevonden heb!!

Heb onlangs mijn eerste bestelling gedaan alles is goed en prima verlopen.

Handige site Voordelige prijzen Goede service Netjes verpakt Snelle levering.

Eerste bestelling maar alles goed verlopen

Ik heb onlangs mijn eerste bestelling gedaan. Maar die is goed verlopen

Heel groot aanbod voor de allerlaagste prijzen

Ik was eerst sceptisch over deze webshop. De prijzen zijn een pak lager dan andere shops. Uiteindelijk toch aangedurfd en 2 parfums besteld. Had ik deze webshop maar eerder ontdekt! Had me honderden euro's kunnen besparen! Een aanrader met een immens aanbod. Heel snelle levering naar Belgie. Hier alvast een happy, vaste klant erbij ♥

Lange tijd getwijfeld om te bestellen, maar zoooo blij dat ik het gedaan heb! Snelle service en prima kwaliteit! Als je twijfelt... niet meer twijfelen en bestellen! ;) Mij zullen ze hier alleszins terug zien :)

Goed en goedkoop

Goede en verhoudingsgewijs goedkope aanbiedingen waar bijna niet meer aan te komen was. Verzending volgens afspraak snel geleverd

top

snel en goed verpakt geleverd

Betrouwbaar

Altijd weer spannend maar probleemloos bij goedkoopparfum bestellen

100%

Eenvoudige prettige site. Meteen reactie en snel bezorgd ondanks de Feestdagen.

Super service

Snel geleverd, goede prijs