Snel geleverd!

Rima levering alleen zaten de schroeven voor de muurplaat niet inbegrepen zoals wel in de omschrijving staat.

Goeie service, goed materiaal

Zie onderwerp;-)

Goede levering alleen post.nl had geen tijd om te leveren 1 dag langer moeten wachten

Producten waren volgens verwachting.

Goed omschreven op de site, en snel geleverd.

werkt prima en krijgt goed advies

makkelijk bestellen en wordt vlot verzonden. Je krijgt vlot en goed advies.

Snelle levering van datgene wat ik besteld had.

Ik ben goed geholpen door Ricardo , hij reageerde snel en ondanks dat ik weinig ervaring op dit gebied heb, wel electronica. Dus de inductie kookplaat werkt goed.

Prima, duidelijke website, en snelle levering

Super snelle levering ik wou dat dit het geval zou zijn bij iedere webshop

Super snelle levering dat zou bij iedere webshop het geval moeten zijn Goede producten duidelijke webshop en normale projzen

Prettig zaken doen

Snelle levering, snelle reactie op vragen via de site. Retouren in de originele verpakking geen enkel probleem en geld super snel retour. Een adres om aan je favorites toe te voegen.

Snelle levering voor een redelijke prijs.

Bestellen gaat eenvoudig en snelle levering voor een redelijke prijs.

123groepenkast: wie anders

Bij de keuze van de nieuwe groepenkast veel ondersteuning ontvangen. Snelle prijsopgaves en duidelijk orderproces, Op vragen via de mail bijna per ommegaande een duidelijk antwoord. Kortom: uitstekend.

Op tijd geleverd en goed geprijsd

Helemaal top!

Ik had een overspanning beveiliging aan geschaft die is oké, en een zekering automaat van Attema maar deze past niet in de groepenkast hij is te groot in lengten voor de kam rail het had dus de XL serie moeten zijn maar die is niet meer te koop volgens mijn

Prima assortment, redelijke prijzen en snelle levering

Prima assortment, redelijke prijzen en snelle levering.

Scherpe prijs en snel geleverd.

Producten zijn scherp geprijst en levering is vlot. Een verbeterpunt is de BTW op elke pagina binnen het afrekenen proces te tonen. Ipv alleen bij betaling, dat maakt het meer inzichtelijk.

Zeer snelle levering

Alles was ook netjes verpakt en als je iets snel nodig hebt is dit zeker een aanrader.

Zelfs mijn bestelling aangepast met beter passende bekabeling

wat ik besteld heb, is goed aangekomen helemaal goed

wat ik besteld heb, is goed aangekomen helemaal goed

Zij hebben wel de spullen die ik zocht.

Ff meterkast vervangen heb geen rol van 100 meter draad nodig maar stukjes van 2 meter. Nou dat levert dit bedrijf. Super bedankt. Als ik dit eerder wist had ik alles bij dit bedrijf gekocht. Helaas heeft Google mij naar een concullega gestuurd die dus niet 2 meter 6mm soepel kan leveren. Oh ja ook in grijs!!! Voor L3. Lekkerrrrr.

top, dankzij de Youtube filmpjes

Dankzij de Youtube filmpjes heb ik zelfstandig mijn klus kunnen klaren i.p.v. de geschatte 250 euro te hoeven betalen. Goede instructies en na wat vragen snelle en goede feedback.

Ze denken mee

Op een vraag om advies wordt snel gereageerd. Ook zijn ze bereid een niet gangbaar artikel eventueel te bestellen. Vervolgens wordt snel en secuur geleverd.

Voordelig en snelle levering

Op de site is een grote keuze van merken en onderdelen. De prijs is daarnaast concurrerend. De betaling was makkelijk en de levering snel.

Burgemeester praamsmalaan 20

8701 CL Bolsward

Over 123groepenkast.nl

LagewegGroep.nl is de specialist in Elektrotechniek. Je kunt eenvoudig jouw groepenkast bestellen bij 123Groepenkast.nl of GWSelektro.nl. Eerst meer weten over elektrotechniek? Kijk op Installo.nl voor technische artikelen over elektrotechniek of kijk op ons YouTube kanaal LagewegGroep. Wij hebben jarenlange ervaringen in het Adviseren, vervangen en uitbreiden van groepenkasten. Wil je jouw groepenkast vervangen of jouw groepenkast uitbreiden? Voor (technische) vragen kun je altijd bij ons terecht! Mail: [email protected]