super snel geleverd !!! heel fijn ik kon de volgende dag mijn klusje afmaken.

goede site, alles vindbaar en voor mij het juiste assortiment.

Besteld, snel geleverd en correct. Ik houd ervan.

Toch nog een kleine aantekening. De componenten die ik, in eerste had besteld, pasten niet bij elkaar. De kast was niet geschikt voor busboard. In de omschrijving zou dat wel het geval zijn.

Keurig geleverd.

scherpe prijs, vlotte levering

scherpe prijs , vlotte levering

Makkelijk besteld en snel geleverd

Duidelijke website en snel verzonden

fijne website, vlotte levering, PRIMA

Geweldig!!!!

Goede prijs en snelle levering

Spullen snel gevonden op de site en zijn snel geleverd

Goed geadviseerd, snel geleverd

Moest een automaat in de groepenkast vervangen; door een hoge inschakelpiek van onze heater vloog de B16 automaat er steeds uit. Mede op advies van Ricardo van 123GroepenKast gekozen voor een C16 automaat. Dat vervangen had ik nog nooit gedaan, maar het bleek een fluitje van de spreekwoordelijke cent. En de heater verwarmt als een tierelier en klapt er niet meer uit!

Reageerden ook heel snel op mijn vraag en alle spullen nog completer dan verwacht.

Kopen zoals het hoort

Soms heb je van die webshops die gewoon werken. En dit is er eentje van. Goede site, eenvoudig en overzichtelijk. Goede info. Snelle checkout. Maar ook vooral daarna, supersnel geleverd en niet het idee dat je niet weet waar je aan toe bent. Gewoon zoals het hoort! Tis dat ik niet elke dag groepenkasten nodig heb maar koop hier graag!

Een goed assortiment, een vriendelijke site, scherpe prijzen en een snelle levering

Snelle en acurate levering

Reeds eerder producten besteld eveneens vlotte en acurate levering met goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prima levering

Snelle levering en correcte afhandeling.

prima levering

goede en snelle levering

Overzichtelijke website met ruime keuze en prima toelichtingen!

Vóór 18.00 uur besteld en inderdaad de volgende dag keurig verpakt afgeleverd; Prima!

Goed advies en sneller levering

Goed advies en sneller levering

Over t algemeen tevreden

Zaterdag besteld dinsdag geleverd. Snel antwoord op mijn vraag betreffende de levertijd. Helaas beek de inhoud al gebruikt, tenminste het doosje was duidelijk geopend geweest, op diverse punten gescheurd. Maar de aardlekautomaat werkt goed, tenminste zover ik dat kan testen.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Netjes verpakt, snelle levering

Goede kwaliteit en zeer snel geleverd.

Top levering..

Top ervaring

Alles wat ik nodig heb

Veel keuze, snelle levering. Ook contact via email, wordt zeer vlot en keurig beantwoord.

Fast and good

Ordered some circuit breakers (automaten), got them the next day just in time for an electrician's visit. They work just fine.

Snelle levering makkelijke installatie

snelle levering en een makkelijke installatie.

Snelle levering, en snelle reactie op vragen

Snelle levering, en snelle reactie op vragen

Snelle, accurate levering

Ruime keuze in het zelf samenstellen van groepenkasten, veel keus in merken en snelle levering.

Burgemeester praamsmalaan 20

8701 CL Bolsward

Over 123groepenkast.nl

LagewegGroep.nl is de specialist in Elektrotechniek. Je kunt eenvoudig jouw groepenkast bestellen bij 123Groepenkast.nl of GWSelektro.nl. Eerst meer weten over elektrotechniek? Kijk op Installo.nl voor technische artikelen over elektrotechniek of kijk op ons YouTube kanaal LagewegGroep. Wij hebben jarenlange ervaringen in het Adviseren, vervangen en uitbreiden van groepenkasten. Wil je jouw groepenkast vervangen of jouw groepenkast uitbreiden? Voor (technische) vragen kun je altijd bij ons terecht! Mail: [email protected]