Door de verandering van inductie kookplaat met 1 zone naar inductie kookplaat met 2 zones, bleek deze kookplaat niet te functioneerde. De oorzaak zat in de combinatie met een EMAT fornuisgroep aardlekautomaat. Advies van ATAG/ETNA was om aparte Aardlekschakelaar en Eaton Holec 16A Fornuisgroep 2P+2N te installeren waardoor het probleem werd opgelost. Daarnaast had in nog een ABB HAF waardoor de meterkast rommelig was. 123 gevraagd om advies, foto gestuurd en Ricardo heeft me perfect geholpen en meegedacht om de meterkast er weer netjes uit te laten zien (zonder alles te vervangen). Jammer dat ik geen foto kan uploaden van voor en na ;-)
Door de verandering van inductie kookplaat met 1 zone naar inductie kookplaat met 2 zones, bleek deze kookplaat niet te functioneerde. De oorzaak zat in de combinatie met een EMAT fornuisgroep aardlekautomaat. Advies van ATAG, ETNA was om aparte Aardlekschakelaar en Eaton Holec 16A Fornuisgroep 2P+2N te installeren waardoor het probleem werd opgelost. Daarnaast had in nog een ABB HAF waardoor de meterkast rommelig was. 123 gevraagd om advies, foto gestuurd en Ricardo heeft me perfect geholpen en meegedacht om de meterkast er weer netjes uit te laten zien (zonder alles te vervangen). Jammer dat ik geen foto kan uploaden van voor en na.
Door de verandering van inductie kookplaat met 1 zone naar inductie kookplaat met 2 zones, bleek deze kookplaat niet te functioneerde. De oorzaak zat in de combinatie met een EMAT fornuisgroep aardlekautomaat. Advies van ATAG/ETNA was om aparte Aardlekschakelaar en Eaton Holec 16A Fornuisgroep 2P+2N te installeren waardoor het probleem werd opgelost. Daarnaast had in nog een ABB HAF waardoor de meterkast rommelig was. 123 gevraagd om advies, foto gestuurd en Ricardo heeft me perfect geholpen en meegedacht om de meterkast er weer netjes uit te laten zien (zonder alles te vervangen). Jammer dat ik geen foto kan uploaden van voor en na.
Goed product geleverd en naar wens.
Mooie prijs en snelle levering
Volgens gegevens op de website geleverd.
Levering volgens afspraak
lidhrcor
Duidelijke produktomschrijving en ruime keuze
door materialen te kort bij de groothandels hadden wij voor een project kam railen nodig voor de ABB automaten je begrijpt het al overal uitverkocht en niet te leveren maar na zoeken op internet terecht gekomen bij 123groepenkast.nl en daar hadden ze nog ruimschoots op voorraad.
Burgemeester praamsmalaan 20
8701 CL Bolsward
LagewegGroep.nl is de specialist in Elektrotechniek. Je kunt eenvoudig jouw groepenkast bestellen bij 123Groepenkast.nl of GWSelektro.nl. Eerst meer weten over elektrotechniek? Kijk op Installo.nl voor technische artikelen over elektrotechniek of kijk op ons YouTube kanaal LagewegGroep. Wij hebben jarenlange ervaringen in het Adviseren, vervangen en uitbreiden van groepenkasten. Wil je jouw groepenkast vervangen of jouw groepenkast uitbreiden? Voor (technische) vragen kun je altijd bij ons terecht! Mail: [email protected]