Mooie strake overzichtelijke zaak.

Bij binnenkomst gelijk een warm gevoel door de muziek en al de lekkernijen die je ziet er ruikt.Bij vragen over wijnen krijg je op alles een goed advies. Gewoon wat je zoekt bij een wijnhandel/ delicatessenzaak. Gewoon leuk om heen te gaan.

Hoge kwaliteit van zowel product als service

Top winkel! Wordt altijd professioneel en met persoonlijke aandacht geholpen.

Prachtige zaak met vriendelijk en vakkundig personeel

Mooie aanbevelingen gekregen op het gebied van wijn en kaas. Kundige eigenaar, vriendelijk en prachtig assortiment wijnen. Wordt een vaste in de maandelijkse wijnroute!

Klasse zaak

Prima geholpen Iemand net verstand van zaken en ondanks dd verbouwing rond het pand een keurige nette winkel

Spontaan extra leuk geholpen

Op zoek naar een wijn die ik al kende en ging weg met erbij nog een andere soort. Helemaal leuk!

Goed advies

Wat fijn iemand met verstand van wijn. Ruim assortiment en goed advies. Niet een keer thuis gekomen met een wijn die niet aan de wensen voldeed. Alleen al om die reden ga ik graag naar een (deze) speciaalzaak dan naar een filiaal van een van de grote retailers.

Goed geholpen en vriendelijk personeel!

Geweldig en kwalitatieve topklasse!

Sinds mijn man deze zaak heeft ontdekt, genieten we ( bijna) elk weekend van een heerlijke borrelplank. Vers en kwalitatief, pure verwennerij. P.s dat bijna moet eigenlijk elk weekend worden, je doet je zelf echt te kort met minder.

Altijd prima advies over wijnen en mooi assortiment.

Nog nooit teleurgesteld geweest.

Bas Baan adviseert onze culinaire club altijd van geweldige wijnen. Nog nooit een misser gehad. Een hele fijne zaak met vakmanschap geleid.

Ik werd prima geholpen en een fijn advies. Goede prijs / kwaliteit verhouding .

Zeer vriendelijke en deskundige eigenaar en breed aanbod

Je word er altijd erg vriendelijk en warm ontvangen. Ze geven uitstekende aanbevelingen (vooral voor mijn vrouw). En daarnaast is elk bezoek een feest voor mijn dochter, want die krijgt altijd een lekker chocolaatje. Naast de wijn zijn de borrelplanken zeker aan te bevelen.

Geweldige service, meedenkend en adviserend.

Twee weken geleden was het favoriete wijntje van mijn vrouw niet meer op voorraad en toen kregen we advies welke wijn er in de buurt kwam. De keer dat ik deze wijn weer kwam halen werdt ik aangenaam verrast doordat hij voor mij speciaal het favoriete wijntje in huis heeft gehaald. Echt fantastisch. Sowieso was dit al onze favoriete wijnhandel en dat blijft het. Top kwaliteit en perfecte service van wijn en lokale biertje en heerlijke bonbons, kazen en borrelplanken.

Vriendelijk, deskundig en mooie kwaliteitsproducten

Altijd prettig geholpen, lekkere wijn & combinaties. Borrelplank is aanrader, een feestje om op je tafel te zetten.

Top zaak, top wijn en top advies

Mensen die werken vanuit passie, kennis, kunde en gastvrijheid!

Chique en mooie winkel

Deskundig personeel, mooi assortiment. Prachtige winkel

Goed advies en een ruim aanbod

Prima , mooie winkel

Heel sprankelend lekker

Leuke bediening, goede service en hele lekkere wijn. Alles is daar heel erg lekker, vooral de rum!

Fantastisch!!

Prachtige winkel met mooie wijnen, heerlijke kazen en geweldige ham. Goed advies en lieve mensen.

Zeer uitgebreid assortiment en top service!

Bij binnenkomst word je al in de watten gelegd met een proefplankje en een heerlijke wijn. Vervolgens word je goed geadviseerd en is er voor ieder wat wils!

Prachtige producten en een hoog kennisniveau.

Iedere keer als ik er kom word ik verrast door het assortiment en het personeel.

Service, met een hoofdletter S

Als je binnenkomt staan ze altijd gelijk voor je klaar. Eén glas wijn om te beginnen en dan moet je oppassen dat je niet te hebberig wordt. Van heerlijke wijnen tot heerlijke hapjes, elke keer is het een feestje op bord en in het glas.

Elk bezoek weer een top ervaring

Naast de top producten die je er kunt kopen, van alle prijsklassen, is de service, gevoel van gastvrijheid die ze geven echt klasse.

Door persoonlijk en goed advies op maat, altijd de juiste wijn.

Personeel is behulpzaam en denkt mee om voor elke gelegenheid een passende wijn te vinden.

Professioneel, vriendelijk, uitstekende hygiëne hyg

Goed advies gegeven ivm wijnkeuze, hadden alle tijd om dit uit te leggen. Kreeg er nog een nootje bij, ook heerlijk. Alles ziet er super schoon uit.

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.