Uitstekende ervaringen. Keer op keer!

Ruim aanbod, goede prijzen en dito service!

Uitmuntend

Pakket werd op bijna 24u geleverd,stevig verpakt en in uitstekende conditie.

Snelle levering en mooie wijnen voor een goede prijs

Wijn bestellen bij Bas Baan is een aanrader. Blij met de wijnen en snelle levering.

Snelle levering, uitstekend verpakt

Bestelling via Vivino. Snelle levering. Top. Goede prijs /kwaliteit

Snel in bezorgen en super lekkere witte en rode wijnen! Koop al een paar jaar wijn bij BB !

Gewoon echte lekker wijnen die afwijken van regulier aanbod lokaal. Wat ze beloven maken ze zeker waar.

Besteld via vivino, 2 dagen later binnen.

Vlot.

Snelle levering van fantastische wijn!

Zeer lekkere wijn!

Gewoon fantastisch

Je maakt een keuze uit het assortiment en leveren het op de tijd die afgesproken is.

Gewoon perfecte service

Wijn bestellen en het gewoon een dikke dag later perfect geleverd krijgen. Een luxe die we bijna normaal gaan vinden maar dat zeker niet is. Hartelijk bedankt voor jullie service!

Goede en snelle levering van mijn bestelling.

Goede en snelle levering van mijn bestelling; binnen 48 uur waren de flessen bij mij thuis! Op zoek naar goede wijnen en geweldige service? Dan raad ik wijnhandel Bas Baan zeker aan.

Goed en tevreden

Mooie wijnen die snel en keurig verpakt worden geleverd.

Super snel geleverd, super goede wijn

Ik heb de wijn van Domaine de la Baume heel graag. Het is een super lekkere chardonnay!

Supersnel, en correct

Alles correct en op tijd bezorgd. Prima

Snelle en verzorgde levering

Heerlijke rode wijn met een zoetje en een mooie afdronk. De flessen zijn zorgvuldig ingepakt en geleverd.

Via Vivino. Snelle levering , goed gedaan

Via Vivino. Duidelijke info, snelle levering. Goed gedaan!

Heerlijke wijn, snelle levering

We bestelde een heel lekkere witte wijn met een 4,1 score op Vivino. De wijn is inderdaad heel lekker, voor een heel scherpe prijs.

Uitstekende service en collectie wijnen

Bas Baan heeft n mooie en brede collectie wijnen. Probeer ook de wijn/spijs sectie op hun website, waarbij je goed kan selecteren op basis van gerecht, maar ook uitgebreid en verfijnd kan zoeken op smaak. Ze verkopen veel van de populaire wijnen op Vivino, maar hebben ook n mooie selectie meer uitgesproken wijnen. De collectie is in dat opzicht niet oudbollig, maar modern en kwalitatief van hoog niveau

Snel geleverd en goed verpakt

Nu snel de wijntjes proeven

Snel de beste wijn in huis

De oogst van onze droom wijn was al helemaal opgedronken door anderen. Gelukkig opende Bas zijn geheime toegang tot de vintage kelder. Hopla, geleverd, proost vrienden!

Heerlijke wijnen, uitstekende communicatie

Al meerdere malen besteld, naar volle tevredenheid. Gebeld wanneer een wijn toch niet voldoende op voorraad was. Nog geen gebruik te hoeven maken van retour, dus geen ervaring met retourbeleid. Bovenal; heerlijke wijnen!

Supersnelle levering

Ik ben zeer tevreden over de goede en snelle service. Bestelling is binnen 1 dag netjes afgeleverd.

Super service en klant beleving.

Wijnhandel Bas Baan is zo gericht op het leveren van service dat het zich onderscheidt als bedrijf. Vriendelijk en correct altijd denkende aan de klant.

Zeer snelle leveringen

Bas Baan levert zeer snel en de eiken zijn top.

Very good

Bottles arrived in good condition, exactly what I’ve ordered. Nice selection of wines in the shop

Top wijnen!

Bas Baan biedt top wijnen in vele prijs categorieën en bezorging is zorgvuldig en snel.

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.