Lekkere betaalbare wijnen en goede webshop

Prettige webshop om goed geprijsde en lekkere wijnen te kopen.

Altijd goede ervaringen

Ik ben al een tijd klant en bestel regelmatig. Het assortiment is breed genoeg, ook voor de mooiere wijnen genoeg keuze. 1 keer was mijn bestelling vertraagd en contact gehad met de klantenservice, deze werd gelijk opgepakt en dezelfde dag nog verstuurd. Ik vind de prijzen tov andere aanbieders vrij scherp.

Supersnel en uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit met goed prijs/kwaliteit verhouding. De levering was supersnel, de volgende dag al geleverd.

Goede prijs/product en op tijd geleverd!

Correcte behandeling

Snel en volledig

8flessen besteld via vivino, was erg snel en tevreden met de afhandeling.

Prachtige wijnen voor een mooie prijs

Sinds April verschillende bestellingen geplaatst bij Wijnhandel Bas Baan. Erg lekkere wijntjes gehad en ben nog steeds een tevreden klant. Bas Baan heeft een erg groot en gevarieerd assortiment, zelf vind ik de Primitivo selectie erg goed. Afgelopen vrijdag bestelt, en zaterdag al in huis. Ik ga er weer enorm van genieten, dank jullie wel!

Efficacité et rapidité

Via vivino, j'ai trouvé ce moyen efficace et au meilleur prix

Vlot en probleemloos besteld

Via Vivino wijnen besteld bij Bas Baan. Zeer snel de order gepickt, direct een mail daarvan en binnen 48 uur de wijn thuisbezorgd. Keurige service!

Niets op aan te merken, 100% tevreden

Al geruime tijd bestel ik met enige "onregelmaat" een wijnpakket bij Bas Baan. Steeds tot volle tevredenheid v.w.b. kwaliteit als snelheid van levering.

Zeer duidelijk en snel

Ik heb voor de kerst een aantal flessen wijn besteld bij Bas Baan en ben erg tevreden over de service. De uitleg op de website over de wijnen is erg duidelijk en interessant en de bezorging was snel. Ik heb niks gevonden waar ik ontevreden over ben, het was gewoon top!

Absolute aanrader

Besteld via Vivino en 2 dagen later al geleverd in België. Zeer tevreden van deze service !

mooi aanbod snelle levering

mooi aanbod snelle levering

Zeer snelle levering correcte prijs

Zeer snelle levering correcte prijs Mooi assortiment wijnen

Snel en duidelijk

De wijn werd snel verstuurd, verpakt in een stevige doos

Snel en correct geleverd

Wijnhandel BasBaan heerlijke wijnen Goede prijs presentatie verhouding

Snel en professioneel!

Snel geleverd, heerlijke wijn!

Super snelle levering van mooie wijnen!

Vrij laat in de middag besteld, toch volgende dag in huis. Top! Ook in een mooi doosje verstuurd!

Mooie flessen, uitstekende verpakking. Snelle service.

Op deze mooie site, prachtige wijnen uitgezocht. De beschrijving bij iedere wijn hielp mij de juiste keuze te maken. Tenminste, dat hoop ik, want moet ze nog proeven.. Al met al. Prima site. Mooie info. Snelle bezorging. Zorgvuldig ingepakt. Top gedaan.

Topervaring

Uitgebreid aanbod en snelle levering. Absoluut aan te bevelen!

Heel vlotte service!!

Vandaag besteld , morgen in huis! Sterk aan te bevelen!!

Good

Good wine and fast delivery

Netjes verzorgd afgeleverd

Heerlijke wijn via Vivino besteld bij Bas Baan

Precies wat ik had verwacht!

Snelle en correcte levering, zoals het hoort! Wijn is overigens ook heerlijk :)) Zeker in de toekomst nog eens bestellen.

Super bediening!

Via chat onmiddelijk antwoord ontvangen! 2dagen later bestelling correct en veilig geleverd! Hier zal ik nog mijn aankopen doen✔️

Snel en lekker

bij Bas de santiago rode wijn besteld. Geproefd bij een restaurant in Lelystad: de steek van de keizer. En zo lekker dus op zoek, mooie betaalbare wijn! Prima te bestellen in de handige en duidelijke webshop, erg overzichtelijk! En de levering lekker snel, prima verpakt en met duidelijke communicatie. Bas Baan een topper! Ik beveel hem van harte aan!

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.