Snel geleverd top !

Snelle levering , mooi veilig verpakt

Mooie wijnen, goede service

Mooi assortiment, gebruiksvriendelijke website. Wijnen worden goed verpakt en snel bezorgd.

Snelle levering en netjes verpakt; wijn maakt mij nieuwsgierig

Keurige service en snel geleverd! Ik moet de wijnen nog gaan proeven maar het ziet er veelbelovend uit!

Uitstekende levering, prima product

Mooie wijn besteld voor we prima prijs, verstuurd in een stevige doos. 100% voor mekaar!

Snelle vlotte levering

Zondag avond besteld , en woensdag ontvangen snelle vlotte levering

Erg goed

Keurige firma netjes geleverd dus niets op aan te merken.

Snelle levering van mooie wijn .

Goede verpakking.

Snelle levering, goed verpakt en t belangrijkste n heerlijke wijn!

Snelle levering, goed verpakt en t belangrijkste n heerlijke wijn!

Snel geleverd bestelling was goed ingepakt en is in een keurige staat aangekomen

Snelle, onberispelijke service

Mijn bestelling is snel en uiterst verzorgd afgeleverd.

We gaan de wijn proberen

Uitstekend scherp geprijsde assortiment met snelle levering

Voor ieder wat wils in elke prijsklasse. Gedetailleerde informatie over herkomst van de wijn, streek en opvoeding.

Overheerlijke wijn

Hallo Bas, Mijn ervaring is dat ik een maand gelden deze wijn gedronken heb in Ouddorp op terras. Ik heb aan die mensen gevraagd wat voor een wijn dit is. Dus vandaar dat ik deze wijn besteld heb. Heerlijk. En had m gelijk de volgende dag met post.nl. Fantastisch. Vriendelijke groet Anton en Liesbeth Gerlag

De wijn gedronken in een restaurant... opgezocht op internet..besteld en twee dagen later ub huis...Top

Klant centraal en service voorop.

Door een misverstand bij de leverancier was de door mij bestelde wijn niet op de afgesproken dag en tijd in de winkel. De wijn was bedoeld om tijdens een vriendenweekend op locatie te drinken. Zonder problemen werd de wijn verzonden naar het vakantiehuisje met een leuke korting op de wijn als pleister op de wonde.

Top!!!

Snelle levering, goede service en ik hoef de deur niet uit. Wat wil je nog meer!

Heerlijke wijn snel geleverd

Het was een tip van vrienden. Een terechte tip. Makkelijk bestellen en super snel geleverd Wij gaan hier zeker vaker bestellen

Goede wijnen en perfecte service.

Bas Baan heeft wijnen waardoor ik de hele Coronacrisis, zonder het gevoel iets te missen, thuis doorkom. 1 Klik op de knop en de volgende dag of misschien de dag erna in huis. Het fijne is dat je dit meteen kan zien, na bestelling ontvang je meteen een indicatie wanneer het bezorgd wordt. Proost!

Snel en goed geleverd

Top wijnen

Mooi assortiment van hoogwaardige wijnen

Komen afspraken na

Duidelijke afspraken die worden nagekomen

Eenvoudig te bestellen. Geen afleveringskosten boven de 50 euro. Volgende dag bezorgd. Alles ok

zeer correcte afhandeling

1e keer besteld. Had zelf een fout gemaakt. Keurig opgelost. Belden zelf voor de bestelling. op tijd ontvangen. Nu nog de wijn proeven en kijken of die lekker is

Snel bestelling in huis

Al jaren bestellen we heerlijke wijn. Erg tevreden

Zeer vlotte service

Zeer vlotte service

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.