Prettige zaak leuk personeel

groot aanbod in iedere prijs klasse

Zeer goede wijnen

Zeer goede wijnen Snelle levering

Uitstekende service en kwaliteit

Altijd alles netjes in orde en zelfs bereid spullen te komen brengen als er iets mis gegaan is bij postnl. Nog geen klachten in ruim 2 jaar.

Goede ervaring

Goede ervaring niks mis mee

Sehr gute Auswahl, sehr schnelle Lieferung, perfekt!

Wir haben einen italienischen Wein Papale zu einem günstigten Preis gekauft, den wir schon lange haben wollten. Am nächsten Tag war er schon da.

De ene dag besteld en de volgende dag werd de wijn geleverd

Top ik weet niet of het nog sneller kan

Gisteren(vrijdag) om 10u15 besteld en zaterdag om 11u35 stond het op stoep. Wat wil en mens nog meer die in quarantaine zit met zo een snelle levering. 1 woord: Top

They deliver what they promise, zo eenvoudig is dat

Mooie aanbieding Saint Emilion Grand Cru, zeer aantrekkelijke prijs, gemakkelijk besteld & betaald, 2 dagen later al kunnen proeven bij het diner. Top!

Snelle foutloze levering

Eenvoudig te bestellen en de volgende dag al in huis

Snelle foutloze levering

Simpel te bestellen en de volgende al geleverd.

Snelle foutloze levering

Bestelling ging vlot en de volgende al in huis

Snel en efficiënt

Heel snelle levering. Alles correct

Supersnelle levering en perfect verpakt

Zeker aan te raden!!!

Efficient , vlot,

Zeer vlotte levering Goed assortiment en goede prijs kwaliteit

Snelle mailbevestiging en super snelle levering

Zeer tevreden over snelle service. Maar 18 flessen in één doos (bijna 30 kg) daar sjouw je je een breuk aan.

Prima service, we hadden via Vivino wijn besteld, maar de transactie verliep niet vlekkeloos. Na een belletje met de Wijnhandel kwam alles snel goeD.

Flessen goed ontvangen ondanks onzekerheid na plaatsen bestelling

Onduidelijke en niet actuele informatie over de flessenpost. Daardoor kon ik mijn bestelling niet volgen en heb een e-mail moeten sturen om zekerheid te krijgen. Stressvolle ervaring. Webwinkel wint het nog niet boven de fysieke winkel.

Snel geleverde, goede wijn. Ik bestelde 12 flessen en kreeg ze geleverd in 1 doos. Ik heb liever 2 dozen van 6 wanneer ik ze wil meenemen naar mijn vakantieadres in Noorwegen

Correcte levering!

Goede en snelle service!

Wijnen besteld via Vivino, 2 dagen later in huis. Top!

Snel

De ene dag besteld, de volgende dag in huis (aan de andere kant van Nederland).

Snelle service, perfect verpakt, attent kaartje

Snel, degelijk en met een persoonlijke toets.

Top sevice

Top kwaliteit van wijnen. En heel goede service.

Uitstekend.

Uistekende communicatie via de mail wanneer de bestelling geleverd wordt. Spoedige levering en hoge kwaliteitswijnen maakt dat ik in de toekomst vaker mijn wijn hier ga bestellen.

Binnen de 2 dagen had ik mijn volledige levering in huis op het afgesproken uur.

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.