Stipt en Lekker

Zaterdag heerlijke wijnen geproefd. Dinsdag in huis Top!

Vlotte en correcte levering

Na mijn eerste bestelling via Vivino bij BasBaan, dik tevreden over de gehele communicatie en levering. Hier gaan we in de toekomst vaker gebruik van maken.

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering. Boven bestelling van €35 geen verzendkosten

Snelle en correcte levering

Volgens afspraak al na twee dagen wijn al geleverd.in een goede stevige verpakking.

Heerlijke stevige en zachte smaak

Lekkere stevige en zachte wijn voor een betaalbare prijs! Echt een aanrader

Tevreden na overleg over late levering

Na overleg met eigenaar Stefan over de verlate levering tot een goede oplossing gekomen. De wijnen zijn daarbij van uitstekende kwaliteit.

Goede wijnen snel in huis

Via Vivino wijnen besteld. Binnen een aantal werkdagen de juiste wijnen binnen.

Uitstekend advies op maat

Juiste kennis en aanbevelingen maakte dat ik na het proeven , de juiste flessen nog x blind kon bestellen snelle levering !!!

Goede snelle service goed assortiment

Prima wijn kwaliteit prijs..

Snel en makkelijk te bestellen

Komt vertrouwd over

Super snel en correct

Top service binnen 24 uur geleverd.

Goede prijs, snel bezorgd, keuze uit veel verschillende wijnen

Ik bestel regelmatig bij BasBaan. De wijnen worden netjes verpakt, snel (gratis) geleverd en er is keuze uit een grote verscheidenheid aan verrukkelijke wijnen tegen een zeer concurrerende prijs. Kortom; ik blijf bij BasBaan!

Goede service, snelle levering, mooie wijnen.

Veel wijn keuzes, veel prijs klassen. Overzicht per wijn zou beter kunnen zoals bv Vivino dit aanbiedt. Persoonlijk vind ik het prettig dat een wijn wordt beoordeeld dmv een staafdiagram op de 4 belangrijkste smaak kenmerken.

Goede kwaliteit - prijs verhouding en snel geleverd

Bij Bas Baan is er volop keuze uit verscheidene prachtige wijnen in verschillende prijsklassen. Het wordt snel en netjes verzonden. Ik kan er niets op aanmerken. Voor mij een zeer goede wijnhandel waar ik vaker bestel.

Uitstekende eerste kennismaking

Leuke aanbieding in een set van 6 en op tijd keurig afgeleverd zoals toegezegd.

Altijd betrouwbaar en goed

Altijd betrouwbaar en goed. Altijd de lekkerste wijn!

Vlotte levering, goede communicatie en aflevering binnen het aangegeven time-slot.

Goed ingepakt en binnen 24u geleverd.

Eerste ervaring, die een dikke duim verdient.

Goede Veneto besteld, mijn favoriet wijngebied. Zeer snelle levering, beter verpakt dan de meeste leveranciers.

wij bestellen online dit gaat geweldig snel en goed

Plaatsen van een bestelling is duidelijk en eenvoudig. Betalen via after pay ook ideaal. Bestelling is nog nooit te laat aangekomen.

Naast een goede en snelle service, ook super lekkere wijn!

Naast een goede en snelle service, ook super lekkere wijn!

Mooie heldere website en goede service

Mooie heldere website en bestelling netjes verpakt en op tijd geleverd.

Geweldige winkel, altijd mooie deals en wijnen O+ top service

Nogmaals de Beaurempart gehaald bij Bas Baan, snelle service en altijd goed geregeld.

Wijnhandel naar mijn hart, mooie selectie en goed geprijsd

Een van de weinige winkels waar ik graag een uurtje voor omrij, deze jongens weten waar ze het over hebben en het aanbod is waanzinnig. Inmiddels ruim >200 flessen gekocht hier en blijf met plezier komen. Aanbod is mooi en divers, zowel de high end van Franse en Italiaanse wijnhuizen maar ook acceptable geprijsde wijnen kan je hier vinden. Ze hebben ook leuke special editions en bijzonder magnums (en groter). Aanrader!

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.