Goed advies en kwaliteit wijnen

Altijd een goed advies, personeel is erg meedenkend. De wijnen zijn van zeer goede kwaliteit. Zeker aan te bevelen.

Zeer goede service, ook wanneer niet alles tijdens transport goed gaat.

Voor het paasweekend heb ik wijn besteld. Deze werd niet geleverd door post.nl. Maar retour gezonden. Na overleg toch op tijd wijn ontvangen en een vergoeding voor het ongenoegen.

Snel geleverd,netjes verpakt.

snel geleverd,netjes verpakt en heerlijke wijn!

Snelle levering en uitgebreid assortiment

Heerlijke chardonnay viaVivino besteld, ideaal.

Besteld via Vivino. Daarmee was Bas Baan een eerste kennismaking. Geheel ter tevredenheid. Zeer correcte en snelle afhandeling!

Brede sortering, goede service.

Keurige winkel met mooie wijnen en goede service

Bijzondere wijnen Redelijk betaalbaar Goede service

Mooie wijnen, snelle service!m

Van bestelling tot betaling en levering super handig en snel; en de wijnen zijn heerlijk!

Geweldig snelle levering, prachtige wijnen en zeer prettig contact! Een echte aanrader

Wat een fijne zaak! Ik raad Wijnwinkel Bas Baan, bij iedereen aan!

Betrouwbaar en uitstekende kwaliteit

Ik zoek de wijn die ik ergens heb gedronken en vindt die dan bij Bas Baan. Eenvoudig online bestellen en snel geleverd. Niks op aan te merken.

Grote selectie aan wijnen en snelle bezorging

Ik heb makkelijk wijn bestelt via de Vivino app en de volgende dag werd het al bezorgt.

Great

Great selection of wines, competitive prices, next day delivery. My favorite online wine shop so far.

Ruim assortiment, prima service en snelle levering. Weliswaar onze eerste ervaring, maar een uitstekend begin met goede verwachtingen voor detoekomst.

Geweldige wijnen, aantrekkelijke prijzen en vlotte leveringen.

Zie boven.

Grandioos

Snel compleet en juiste prijs met kwaliteit

Doen wat ze beloven

Mooie wijn, goede prijs en snel bezorgd. Ook aan de telefoon erg vriendelijk

Bezorging op tijd en wijn goede prijs kWaliteit

Bezorging was snel en wijn is prima voor de prijs die we betaald hebben.

Klantvriendelijk

Altijd goed geholpen bij het uitzoeken van wijn. Nog nooit een wijn mee naar huis genomen die tegen viel

Vlotte bezorging en prima wijn!

Veel woorden weinig daden

Als kind kwam ik in deze wijnhandel, omdat mijn ouders in Zwijndrecht wonen. Nu ben ik teveel Rotterdammer om tevreden te zijn over hun dienstverlening. Een bezoek in de winkel had ik beter kunnen besparen, want bestellen via internet was handiger, want ze hadden de desbetreffende niet in de winkel op voorraad. De levering via internet was niet conform de bestelling. Wel een kaart met “wij streven naar een perfecte service”. Helaas is streven niet voldoende, je zal dit met daden moeten waarmaken. Ik zou gecompenseerd worden. Na een reminder mail en twee telefoontjes eindelijk gecompenseerd. Ik ben geen woorden maar daden gewend. Helaas hier anders ervaren, toch maar voortaan in Rotterdam lekkere wijnen kopen.

Duurde wat langer door feestdagen

De kapotte fles was geen succes in mijn eerste zending bestelling van BasBaan. Direct contact gehad met BasBaan zij hebben dit keurig opgelost door nieuwe flessen op te sturen. PostNL zou iets voorzichtiger met de pakketten moeten omgaan. Walter Heins

Goede, snelle en persoonlijke service

Ronduit tevreden over de overzichtelijke, snelle service en de persoonlijke touch. Snelle levering uit een fantastisch aanbod.

Goede wijn snelle levering

Goede wijn snelle levering

Geweldige wijnen snel geleverd

Meermalen geweldig Domaine de Grangeneuve besteld. Wat een wijn! Wat een wijnhandel! Leve Bas Baan!

Mooie wijnen tegen een mooie prijs.

Uitgebreide en mooie collectoe tegen mooie prijzen en met een snelle service. Helemaal goed.

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.