Snelle bezorging

Na bestellen een dag later binnen. Goede service

snelle goede service, netjes aangeleverd

precies de wijn die we uitgezocht hadden en perfect keurig aangeleverd, top

Snel bezorgd, goed verpakt en heerlijke wijn

Helemaal top dus!

Goed en snelle en correcte levering

Zie boven

Via de Vivino app besteld bij deze fijne wijn leverancier. Snel bezorgd en super verpakt!

Perfecte levering!

Perfecte service, snelle levering.

Probleemloze en vlotte levering

Bestelling geplaatst via Vivino. Bestelling is de dag daar op geleverd. Alle flessen waren netjes verpakt.

Snelle bestelling

Snelle bestelling en ruime keuze in wijn.

Eerste ervaring "Top"

Duidelijke site en goed omschreven artikelen. Vlot geregeld en besteld volgens afspraak!

Heerlijke wijnen, top service!

Een mooi aanbod aan wijnen tegen een gunstige prijs. Direct na bestelling een track en trace code in de mail en de volgende dag de wijn in huis. Ik ben er erg tevreden over.

Lekkere wijnen snel in huis!

Altijd de juiste wijnen die na bestelling snel worden geleverd. Je zit nooit zonder :-)

goede wijn en goede service!!!

Al verschillende wijnen besteld bij Bas Baan. Goede wijnen en goede samenwerking met Vivino en vlotte levering! Top service van Bas!

Top wijnen snel bezorgd

Top wijnen tegen een goede prijs snel bezorgd

Netjes en optijd geleverd

Voor een cadeautje wil ik graag een speciale port. Deze hadden jullie een konden optijd leveren. Super bedankt.

Top wijnen voor een mooie prijs

Mooi assortiment, snelle en goede service en prima prijzen.

Uitstekende wijn, snel bezorgd.

Via vivino besteld en snel geleverd.

Very easy to order and efficient delivery

It was very easy to search for the wines I had in mind, ordering was quick and easy and delivery was done within 2 days. Great experience

Onwijs het gevoel geholpen te worden

Nadat er één verkeerde fles werd bezorgd, werd dit meteen goedgemaakt bij de volgende bestelling met de juiste fles. Dit kwam doordat de druif van het wijnhuis uitverkocht was en daardoor kreeg ik een rode in plaats van witte wijn. Dus dat dit zo wordt opgelost vind ik super! Hier blijf ik iedere maand weer bestellen, fantastische prijs-kwaliteitswijnen hebben jullie toch!

Zeer snelle leveringen

Lekkere wijn voor goede prijs en snel geleverd.

Fantastische Italiaanse wijn.

Fantastische Italiaanse wijn redelijk geprijsd en snelle levering

Snelle bezorging alhoewel de corana periode

Prima wijn ook

Bas Baan doet wat hij beloofd: uitstekende wijn voor een scherpe prijs op tijd leveren.

Wij bestellen regelmatig bij Bas Baan. De Negroamaro Salento uit Puglia is werkelijk een pareltje. Snel geleverd zoals altijd.

Beter kan bijna niet

Prachtige wijnen, fijne prijsjes, snelle levering, Daarnaast duidelijke webshop. Dus ben je op zoek naar een fijn wijntje, check eerst ff bij Bas Baan

Very good selection of wines, good prices

The delivery was fast and well packaged. I would order again.

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.