Snelle levering!

Snelle levering en netjes verpakt

Super, alleen verzending duurde iets langer

Bestelling was keurig in orde. Verzending duurde alleen een aantal dagen en kon hiervan de voortgang niet volgen.

Uitstekend adres voor prachtige wijnen.

Goed !! Betrouwbaar, correct en keurig op rijd !! Geen gezeur prima wijnhandel.

Snelle correcte levering, uitstekende wijn!

Heerlijke wijn, voor een prima prijs.

Great product, fast delivery!

Great product, fast delivery

Uitstekend!

Super lekker wijn!

Ruim assortiment, levert snel

Ruime keuze aan heerlijke wijnen.

Top levering

Fijn om online de wijn te vinden die ons doet terugdenken aan een heerlijke vakantie. Dubbel genieten zo! En een super snelle levering, ook altijd erg fijn!

My wine was delivered fast.

Good experience overall easy to use from the Vivino app.

Snelle, goede professionele afhandeling en goede wijnen. e

De wijn werd snel en in een keurige doos afgeleverd. En de wijn, eerste fles vannde vijf, was heerlijk. Een super witte wijn uit Puglia, die we zeker nog eens gaan bestellen. Smaakt naar meer. Zeer benieuwd naar de rest van onze bestelling. Ga zeker nog eens de wijnen van BasBaan proberen.

Snel en netjes

Lekker op tijd en heerlijke wijn!

Fantastisch assortiment

Goed assortiment Duidelijke communicatie

Super snelle service

Na het plaatsen van mijn bestelling om 16.30 uur op vrijdagmiddag, had ik zaterdag om 13.00 uur mijn bestelling al in huis. Echt super!

Snelle levering en hele fijne wijn

Veel keus, snel geleverd en goede kwaliteit in alle prijscategorieen

Top service: snelle levering, goed verpakt, keurig begeleidend schrijven en feedback mogelijkheden.

Top service en dito wijn, helemaal Happy

Snel en goed

Via Vivino een wijn opgespoord die we ooit cadeau hadden gekregen en bij Bas uitgekomen. Keurig verpakt, snel geleverd en een heerlijke wijn!

Top assortiment, snelle en correcte levering!

Wijnhandel met breed en erg goed assortiment. Topwijnen. Levering snel en goed verpakt. Scherpe prijzen. Ga ik vaker bestellen.

Goed en vriendelijk advies, zeer mooi aanbod van wijnen

Volledig positief. Beste en meest vriendelijke advisering voor mij tot nu toe.

Super en overzichtelijke site en goede service !

3 x 6 flessen wijn besteld via Vivino waar wijnhandel Bas Baan onderdeel van is . Kwaliteit en service met een goed en duidelijk advies staan voorop 👌👍

Snelle levering, goede kwaliteit

Bestelling wordt snel geregeld en nog nooit klachten over een product

Snelle correcte service

2 flessen wijn besteld, volgende dag geleverd! Sneller kan niet.

Snelle bezorging en goed verpakt.

De wijn is goed verpakt en de bezorging is super. Ook fijn aan deze handelaar is het feit dat hij actief is op de Vivino app waarbij je simpel alle wijnen van deze handelaar kunt bestellen. Ook vind je daar alle informatie van de wijn. Ronduit een goede ervaring en zeker aan te raden ! Proost ;)

Ook nu weer correcte afhandeling van mijn bestelling. Overzichtelijke en klantvriendelijke webshop, goede communicatie. Zal zeker klant blijven.

Groot Assortiment, gemakkelijk bestelproces, snel in huis

Tweede keer dat ik bestel bij uw webshop. Ik geniet van het uitgebreide assortiment en kijk vaak of er wat nieuws tussen staat (check t assortiment vaak dmv vivino). Bestelen gaat eenvoudig en de levering is uiterst snel. Kortom goede ervaring grote kans dat ik terugrekenende klant ben!

Topper

Prima wijn en snelle levering

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.